Descopera noutatile Thomsit

Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate

10 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Amenajarea pardoselilor este o investitie pe termen lung, tocmai de aceea durabilitatea si calitatea lucrarii sunt extrem de importante. Mai mult decat atat, calitatea finisajelor unei pardoseli depinde in mare masura de calitatea detaliilor care nu se vad.

Mai precis, de calitatea adezivilor si a sapelor folosite. De aceea, Thomsit le propune profesionistilor 3 noi produse inovatoare, destinate pardoselilor: Thomsit DG, sapa autonivelanta pentru trafic mediu si grosimi intre 3-30 mm, Thomsit K 175, adeziv de contact pe baza de apa si Thomsit K 198, adeziv pentru covoare din PVC.

Produse Thomsit pentru pardoseli

 

Sapa Thomsit DG se foloseste la nivelarea pardoselilor din locuinte si birouri, inainte de acoperirea acestora cu materiale textile, PVC, linoleum, cauciuc. Principalele sale caracteristici sunt urmatoarele:

•  se intareste rapid, fiind pe baza de gips;
•  este adecvata pentru suprafete absorbante si neabsorbante;
•  prezinta contractie redusa si nu acumuleaza tensiuni.

 

Adezivul de contact pe baza de apa, Thomsit K 175, este ideal pentru lipirea covoarelor din PVC, cauciuc, mocheta, linoleum, a profilelor pentru treapta si a plintelor. Prezinta urmatoarele caracteristici:
•  nu contine solventi si are emisii foarte reduse;
•  adecvat pentru uz interior, pentru suprafete absorbante si neabsorbante;
•  recomandat si pentru suprafete verticale.

Produsul Thomsit K 198 este gandit pentru a lipi covoare din PVC (omogene sau eterogene), tapet din PVC si mochete cu intradosul din spuma PVC. Are urmatoarele caracteristici:
•  aderenta mare;
•  ideal pentru substraturi absorbante, neabsorbante si suprafete verticale;
•  este rezistent la rotile de mobilier

Alegerea sapei si a adezivilor nu trebuie sa faca rabat de la calitate. Iar produsele Thomsit ofera din plin garantia calitatii germane. Pentru mai multe date tehnice si informatii suplimentare te invitam sa vizitezi www.thomsit.ro. Spor la lucru!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie II Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie II
BCA, ideal pentru orice tip de constructie BCA, ideal pentru orice tip de constructie
Aplicare adeziv polistiren Aplicare adeziv polistiren
Caramida: de ce acest material ramane unul dintre cele mai recomandate in constructii Caramida: de ce acest material ramane unul dintre cele mai recomandate in constructii
Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii? Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?
Prefabricatele castiga teren Prefabricatele castiga teren

Vezi mai multe articole