Dormitoare mici cu personalitate - partea I

31 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca ai un dormitor mic si crezi ca optiunile sunt limitate in privinta schemei decorative pe care o poti alege, te inseli. Chiar daca dispui de un spatiu restrans, exista cateva trucuri prin care poti da senzatia de spatiu si poti insufleti orice dormitor. Nu este nevoie sa te feresti de culori sau elemente decorative extravagante. Iti oferim, in continuare, cateva exemple de dormitoare ale caror design interior le scoate in evidenta.

Albul este cel mai bun prieten. Luminozitatea ofera senzatia de spatiu si ordine. In plus, peretii si mobila predominant albe, ofera o panza goala pe care poti folosi accente de culoare. In exemplul de mai jos, lenjeria de pat si afisul de pe perete ofera petele de culoare si reusesc sa creeze un univers vesel intr-o mare de alb.

Abordarea artistica. Atunci cand un spatiu este populat de obiecte si elemente care captiveaza atentia si aduc valoare interiorului, marimea acestuia nu mai este cel mai important aspect. Urmatorul exemplu ne arata cum o scobitura in interiorul peretelui poate fi transformata intr-o instalatie de arta cu un mesaj pozitiv. Executia este deopotriva inspirata si subtila.

Multifunctionalitatea e cheia. Pentru camera copilului patul din exemplul de mai jos este ideal. Acesta serveste deopotriva ca loc de dormit, loc de joaca si spatiu de depozitare. Acesta piesa de mobilier compacta ii ofera celui mic loc suficient pentru odihna sau jocuri video si tine toate jucariile, hainele sau cartile la indemana.

In articolul urmator, vom continua sa adaugam noi exemple de dormitoare mici decorate ingenios. Spatiul nu inhiba creativitatea, dimpotriva, o stimuleaza.

 

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Lenjerii de pat cu design creativ Lenjerii de pat cu design creativ
Ce trebuie sa stii cand iti alegi pilota Ce trebuie sa stii cand iti alegi pilota
10 modalitati de a face un dormitor mic sa para mare 10 modalitati de a face un dormitor mic sa para mare
Saltele cu memorie vs. Saltele ortopedice. Ce ar trebui sa aleg? Saltele cu memorie vs. Saltele ortopedice. Ce ar trebui sa aleg?
Liniste, confort si relaxare: Definitia unui dormitor pe placul tuturor (prima parte) Liniste, confort si relaxare: Definitia unui dormitor pe placul tuturor (prima parte)
Salteaua – Cum o alegi pe cea potrivita?! Salteaua – Cum o alegi pe cea potrivita?!

Vezi mai multe articole