Dormitoare mici cu personalitate - partea I

31 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca ai un dormitor mic si crezi ca optiunile sunt limitate in privinta schemei decorative pe care o poti alege, te inseli. Chiar daca dispui de un spatiu restrans, exista cateva trucuri prin care poti da senzatia de spatiu si poti insufleti orice dormitor. Nu este nevoie sa te feresti de culori sau elemente decorative extravagante. Iti oferim, in continuare, cateva exemple de dormitoare ale caror design interior le scoate in evidenta.

Albul este cel mai bun prieten. Luminozitatea ofera senzatia de spatiu si ordine. In plus, peretii si mobila predominant albe, ofera o panza goala pe care poti folosi accente de culoare. In exemplul de mai jos, lenjeria de pat si afisul de pe perete ofera petele de culoare si reusesc sa creeze un univers vesel intr-o mare de alb.

Abordarea artistica. Atunci cand un spatiu este populat de obiecte si elemente care captiveaza atentia si aduc valoare interiorului, marimea acestuia nu mai este cel mai important aspect. Urmatorul exemplu ne arata cum o scobitura in interiorul peretelui poate fi transformata intr-o instalatie de arta cu un mesaj pozitiv. Executia este deopotriva inspirata si subtila.

Multifunctionalitatea e cheia. Pentru camera copilului patul din exemplul de mai jos este ideal. Acesta serveste deopotriva ca loc de dormit, loc de joaca si spatiu de depozitare. Acesta piesa de mobilier compacta ii ofera celui mic loc suficient pentru odihna sau jocuri video si tine toate jucariile, hainele sau cartile la indemana.

In articolul urmator, vom continua sa adaugam noi exemple de dormitoare mici decorate ingenios. Spatiul nu inhiba creativitatea, dimpotriva, o stimuleaza.

 

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Dormitor in stil marocan Dormitor in stil marocan
Amenajare apartament mic - dormitor si baie Amenajare apartament mic - dormitor si baie
Ergonomia somnului – saltele si perne Ergonomia somnului – saltele si perne
3 sfaturi de care sa tii cont in achizitionarea unei saltele 3 sfaturi de care sa tii cont in achizitionarea unei saltele
Alegerea saltelei in 5 pasi - De ce anume trebuie sa tii cont Alegerea saltelei in 5 pasi - De ce anume trebuie sa tii cont
Amenajarea dormitorului: alegerea saltelei si sfaturi pentru un somn odihnitor Amenajarea dormitorului: alegerea saltelei si sfaturi pentru un somn odihnitor

Vezi mai multe articole