Dressingul, visul oricarei femei - Partea I

27 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca te numeri printre fericitele care au suficient spatiu undeva in apropierea dormitorului sau te gandesti sa  iti construiesti o casa cu un astfel de spatiu, foloseste-l pentru un dressing ca la carte.

Dressingul nu este doar un spatiu generos de depozitare a hainelor, pantofilor si accesoriilor, ci un univers in sine. Aici decizi in fiecare zi cum vrei sa te prezinti in fata lumii. Aici e locul in care alegi modul in care iti exprimi personalitatea si gusturile. O astfel de incapere merita o atentie speciala. In continuare, iti vom oferi cateva aspecte de care sa tii cont daca iti doresti un dressing complex.

1. Sine, dar si sertare
Intr-adevar, daca iti agati toate hainele pe umerase, dressingul tau va arata ca un magazin de haine. Insa, cea mai eficienta solutie de depozitare ramane impachetarea acestora. Asa ca ai nevoie atat de sine pentru umerase, cat si de sertare si rafturi incapatoare.

2. Oglinda, oglinjoara

Nu e nevoie sa parasesti dressingul pentru a vedea daca tinuta ta este impecabila. Foloseste o oglinda mare in care sa te vezi din cap pana in picioare. Pentru a crea impresia de spatiu poti construi usile dulapurilor din oglinda.

3. Lumina

Sistemul de iluminare este foarte important intr-un dressing, mai ales daca acesta nu are vedere in exterior sau daca incaperea are tavanul foarte inalt. In plus, atunci cand alegi si asortezi haine ai nevoie de o lumina cat mai apropiata de cea naturala. Poti incorpora sisteme de iluminat si in interiorul dulapurilor, deasupra sinelor sau in spatele rafturilor de pantofi. Pe langa functionalitate, lumina va oferi si o valoare estetica.

Afla continuarea in articolul urmator.

Click aici pentru a citi a continuarea acestui artciol.

Sursa: homeanddecor.com.sg

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Depozitarea bicicletei in apartament Depozitarea bicicletei in apartament
Pregatirea casei pentru toamna Pregatirea casei pentru toamna
Bine ai venit, 2015! Bine ai venit, 2015!
Lupta cu caldura Lupta cu caldura
Pregateste-ti casa de Paste! Pregateste-ti casa de Paste!
Trenduri in materie de culori pentru anul 2015 Trenduri in materie de culori pentru anul 2015

Vezi mai multe articole