on

Dus ca un rasfat!

09 iunie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu SCALA2 aveti presiune optima a apei, in toata casa, la orice ora!

DA, este posibil ca fiecare dus, indiferent de ora sa fie ca un rasfat. Fara intreruperi sau scaderi ale presiunii apei.

Daca cititi acest material, probabil ca ati avut probleme cu presiunea apei acasa sau vreti sa evitati aceasta situatie. Puteti rezolva aceasta problema.

Cu un hidrofor Grundfos, lansat acum doi ani, aflat in topul produselor de acest tip: SCALA2 – o pompa multifunctionala de ridicare a presiunii apei, ce asigura o presiune perfecta la toate robinetele din casa.

 

De ce aveti nevoie de SCALA2?

Presiunea scazuta sau variabila a apei este o problema frecventa. Este vizibila prin jetul slab de apa la baie, prin robinete ce curg incet sau aspersoarele ce abia stropesc gradina.

Presiunea scazuta a apei poate fi cauzata de presiunea scazuta in reteaua de alimentare, de perioadele de varf din sistemul municipal de la care va alimentati sau de modul in care a fost construita instalatia casei, cate robinete aveti in functiune in acelasi timp. Oricum, rezultatul este acelasi: Confort redus in locuinta dumneavoastra.

 

Oricare ar fi motivul pentru presiunea scazuta a apei, gasiti solutia cu SCALA2.

 

Despre SCALA2

Pompa de ridicare a presiunii apei SCALA2 este proiectata sa asigure presiune perfecta a apei la toate robinetele, in permanenta - chiar si atunci cand, de exemplu, in acelasi timp, este folosit dusul, robinetul din bucatarie si cand este spalata masina.

 

 

Controlul inteligent al pompei SCALA2 – este cheia pentru o presiune perfecta a apei

SCALA2 este dotata cu un modul de control inteligent, adica monitorizeaza in mod constant presiunea apei de la robinete. Daca senzorul integrat detecteaza o presiune fluctuanta (+/-) transmite imediat pompei sa modifice presiunea apei la nivelul aṣteptat. Iar aceasta corectie a presiunii se intampla atat de rapid incat nu veti observa nimic – la robinet veti avea doar un debit constant al apei.

 

Este compacta si silentioasa

Am inclus toate componentele intr-o singura unitate compacta. Fara alte conducte si fara unitati voluminoase in casa dumneavoastra. Are un motor super-silentios racit cu apa datorita caruia SCALA2 este una dintre cele mai silentioase pompe de ridicare a presiunii de pe piata. Ganditi-va la o masina de spalat vase moderna, si va puteti face o idee privind nivelul de zgomot.

 

bine de ṣtiut! De ce sa alegeti SCALA2?

  • Presiune perfecta a apei: La toate robinetele - permanent
  • Zgomot redus: Silentioasa ca o masina moderna de spalat vase
  • Design compact: Se potriveste in dulapul din bucatarie
  • Unitate multifunctionala: Foarte usor de instalat
  • Functionare fiabila: Calitate testata, nu necesita intretinere
  • Accesibila: Raport calitate/pret extraordinar.

 

Un filmulet tehnic despre SCALA2 trece in revista, in acord cu manualul tehnic, detaliile principale despre pompa, montaj, setari:

 

 

Vedeti cele mai momentele importante din istoria Grundfos: AICI.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pompele submersibile: Inovatie si performanta in gestionarea apei Pompele submersibile: Inovatie si performanta in gestionarea apei
Studiu Resideo: Romanii sunt preocupati de nivelul ridicat de duritate al apei din sistemul centralizat de distributie Studiu Resideo: Romanii sunt preocupati de nivelul ridicat de duritate al apei din sistemul centralizat de distributie
Tipuri de tevi Tipuri de tevi
Cum montezi o chiuveta pe blat in 6 pasi simpli Cum montezi o chiuveta pe blat in 6 pasi simpli
Instalatii sanitare Instalatii sanitare
3 motive pentru care robinetele cu monocomanda sunt de preferat 3 motive pentru care robinetele cu monocomanda sunt de preferat

Vezi mai multe articole