on

Elis Pavaje îți oferă 30% discount pentru noua ta curte BETON

08 aprilie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vremea frumoasă aduce speranță, primăvara este sezonul perfect pentru a începe proiectul de reamenajare a casei și curții tale. Un prim pas foarte important este curățenia și eliberarea spațiului, pentru a putea observa locația dintr-un alt unghi și a lăsa imaginația să zboare către noul proiect. Un al doilea pas constă în alegerea designului și materialelor potrivite, iar aici, Elis Pavaje este partenerul tău de nădejde. O curte nu este completă fără o alee și pavelele montate corespunzător, ce pot transforma spațiul tău într-o grădină urbană splendidă. Poate, la început, considerai că importanța acestora nu este foarte mare în planul de amenajare a grădinii, însă, îți poți imagina curtea fără pavelele Elis Pavaje?

 

O nouă viziune și un proiect ambițios merită susținerea Elis Pavaje, iar odată cu venirea sezonului renovărilor ți-am pregătit o ofertă specială! În perioada 4 aprilie – 16 mai, Elis Pavaje acordă 30% reducere pentru modelele de pavaj Anima si Malo, ce prin designul lor, îți conturează spațiul pe care l-ai visat.

 

Disponibile într-o gamă largă de culori, pavelele robuste premium Anima pot fi utilizate pentru a contura o alee modernă în cadrul curții tale, o terasă sau pot dinamiza spațiul cu un detaliu de margine. În funcție de designul dorit, poți combina mai multe culori și crea acel aspect vibrant, potrivit personalității tale.

 

Prin nuanțele telurice, pavelele premium Malo dau o notă de naturalețe ce va fi apreciată pentru o curte clasică și momente de poveste alături de familie și prieteni. Combinația din patru forme întrerupe liniaritatea și încadrează mai bine pavajul în orice cadru natural.

 

Astfel, îți poti crea propria poveste cu pavelele Anima și Malo, acum cu 30% discount! Nu mai sta pe gânduri și alege modelul care ți se potrivește.

 

Dacă dorești să beneficiezi de ofertă, adresează-te unui partener Elis Pavaje (lista disponibilă distribuitori și montatori) sau vizitează-ne în showroom-urile fabricilor din Vințu de Jos (jud. Alba), Petrești, (jud. Alba), Stoenești, (jud. Prahova) sau Secuienii Noi (jud. Neamț).

 

Elis Pavaje a fost înființată în 1991, în Petrești, județul Alba. Oferă un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție prefabricate din beton vibropresat, consultanță și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Din 2017, compania oferă și servicii de antrepriză generală pentru lucrări de infrastructură și amenajări exterioare. Compania 100% românească are în prezent 4 unități de producție, cu o capacitate de 20.000 mp pavaj/zi. Produsele Elis Pavaje - pavele, dale, borduri, rigole, bolțari, blocheți, produse din beton pentru amenajarea grădinii, elemente de canalizare din beton vibropresat - sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea vastă de distribuitori, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Vințu de Jos (Alba). Începând cu 2019, compania a devenit și producător de pavele și borduri din andezit transilvănean.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Montana Campeni a lansat pe piata o noua linie de produse pentru amenajari interioare – Nature Walls Montana Campeni a lansat pe piata o noua linie de produse pentru amenajari interioare – Nature Walls
Asigurarea de locuinta devine obligatorie de vineri. Lipsa acesteia este sanctionata cu amenda de pana la 500 de lei Asigurarea de locuinta devine obligatorie de vineri. Lipsa acesteia este sanctionata cu amenda de pana la 500 de lei
Chiriile cresc doar in Capitala Chiriile cresc doar in Capitala
Parcari etajate Parcari etajate
Vilele maharilor scapa de legea costiera Vilele maharilor scapa de legea costiera
Cel mai mare proiect, Confort City: 1.000 de familii in 1.680 de apartamente la marginea Capitalei Cel mai mare proiect, Confort City: 1.000 de familii in 1.680 de apartamente la marginea Capitalei

Vezi mai multe articole