on

FABRICAT IN ROMANIA - IMPREUNA PENTRU AFACEREA TA

13 octombrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cresterea usoara a industriei constructiilor din acest an a determinat si o tendinta de relansare pentru industria produselor pentru constructii.

Considerand ca este bine sa pregateasca temeinic noul sezon 2016, producatorii au raspuns invitatiei traditionalului partener ROMEXPO de a participa la “FABRICAT IN ROMANIA - IMPREUNA PENTRU AFACEREA TA“, eveniment inclus in cadrul T.I.B. 2015, targ tehnic international si de traditie.

Standul dedicat produselor pentru constructii, coordonat de Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania, expune, pe o suprafata de 250 mp, noutati din domeniu ale unor producatori ce sunt considerati lideri de piata: ARCON, CELCO, FABRYO ATLAS PAINTS, MEGA DOOR, SUPRATHERM, dar si ale unor IMM-uri reprezentative. Sunt de asemenea prezenti si producatori de utilaje de mica mecanizare pentru constructii.

Este pentru prima oara cand o asemenea manifestare este inclusa intr-o gandire coerenta, ce inglobeaza toate domeniile industriale, precum si suportul creativ pentru ele. Evenimentul, ce se va desfasura in perioada 14 - 17 octombrie la Romexpo Bucuresti, va avea in componenta lui zone dedicate: TRANSLOGISTICA 2015, INVENTIKA, EXPOENERGIE, Salonul Cercetarii. De asemenea, in paralel, se vor organiza multe alte evenimente conexe, simpozioane, seminarii, mese rotunde, precum si Forumul Inovarii.

Despre editia din acest an a Targului International Tehnic Bucuresti, presedintele APMCR, Claudiu Georgescu, a declarat: "Revenirea in targ dupa 15 ani a conceptului Fabricat in Romania este, dupa mine, cel mai mare castig al acestei editii. Noi, producatorii, nu putem decat saluta initiativa Romexpo si a Camerei de Comert a Romaniei de a sublinia prin acest eveniment, ca, in ciuda unor vicisitudini istorice, aceea gramada de fiare vechi este principalul contributor la PIB-ul Romaniei. Ne bucura ca si ramura noastra industriala, a produselor pentru constructii, greu incercata de criza economica, cu o scadere de 40% fata de 2008, are putere sa participe la un asemenea eveniment si isi asteapta vizitatorii cu noutati, in concordanta cu cerintele zilelor noastre, cum ar fi produsele special concepute pentru case cu un consum mic de energie sau sistemele de instalatii si canalizare ce pot fi introduse fara clasicele santuri.

Pentru restul de noutati asteptam vizitatorii pe toata durata targului. Acest targ va fi si un prilej de a testa reactia mediului tehnic si a consumatorului final privind organizarea manifestarilor de acest fel toamna, asa cum sunt marile targuri specializate din vestul Europei. Speram la o editie de succes, care sa cimenteze parteneriatul de 18 ani al asociatiei noastre cu Romexpo" a mai adaugat presedintele APMCR.

APMCR este o asociatie profesionala constituita in 1997, membra a Consiliului European al Producatorilor de Materiale pentru Constructii (CEPMC), ce reprezinta interesele comune ale membrilor sai, principalii producatori de materiale pentru constructii, in fata autoritatilor publice, in raporturile cu institutiile publice si profesionale din tara si din strainatate. La nivelul anului 2014 cifra de afaceri a membrilor APMCR a fost de 530 milioane euro, ceea ce constituie un indicator relevant despre forta organizatiei. Mai multe detalii despre activitatile APMCR gasiti accesand site-ul www.apmcr.org.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pericolul din bucatarie Pericolul din bucatarie
Profilul investitorilor interesati de terenuri in aceasta perioada - 9 Ianuarie 2009 Profilul investitorilor interesati de terenuri in aceasta perioada - 9 Ianuarie 2009
\ \"Case care plang\" la Anuala de Arhitectura
Preturile apartamentelor scad, vanzarile ingheata - 17 Februarie 2009 Preturile apartamentelor scad, vanzarile ingheata - 17 Februarie 2009
"Prima casa", primele efecte... perverse - 15 Iulie 2009
Merita banii? Radiografia apartamentelor noi din Bucuresti: cu ce finisaje si costuri sunt asteptati cumparatorii - 10 Decembrie 2009 Merita banii? Radiografia apartamentelor noi din Bucuresti: cu ce finisaje si costuri sunt asteptati cumparatorii - 10 Decembrie 2009

Vezi mai multe articole