on

Grupul Saint-Gobain primeste din nou certificarea “Angajator de Top” la nivel global, european si in Romania

03 februarie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grupul Saint-Gobain a fost desemnat, pentru al cincilea an consecutiv, “Angajator de Top” la nivel global, fiind una dintre cele 13 companii din intreaga lume care a primit aceasta recunoastere.

La nivel local, Saint-Gobain Romania a primit certificarea “Angajator de Top” pentru al patrulea an consecutiv pentru conditiile de munca excelente oferite angajatilor sai.

Institutul Top Employers, organizatia independenta care desemneaza premiile, a subliniat importanta programului de management al performantei Saint-Gobain. Grupul s-a evidentiat, de asemenea, prin politica sa de recrutare, atentia acordata integrarii noilor angajati si prin utilizarea de solutii inovatoare, cum ar fi gamificarea sau programatica.

"Certificarea Angajator de Top reprezinta o adevarata oportunitate pentru Saint-Gobain de a-si intensifica politica de resurse umane si, mai precis, politica dezvoltarii talentelor si a promovarii bunastarii in cadrul Grupului. Aceste rezultate sunt sustinute si de sondajul nostru intern global: 87% dintre angajatii nostri spun ca sunt mandri sa lucreze pentru Saint-Gobain si anticipeaza ca vor continua sa lucreze in cadrul Grupului in urmatorii doi ani. In ultimii cinci ani, aceasta recunoastere ne-a motivat sa progresam. Certificarea din acest an a Orientului Mijlociu este o etapa noua de care suntem foarte mandri, ”a declarat Claire Pedini, Vicepresedinte Resurse Umane si Transformare Digitala.

Suntem onorati sa fim recunoscuti si in acest an drept Angajator de Top, o nominalizare cu atat mai importanta cu cat vine din partea unei organizatii internationale de prestigiu. Dorim sa raspundem cat mai bine nevoilor angajatilor nostri, de aceea, implementarea cu succes a strategiilor si programelor de dezvoltare profesionala si de planificare a carierei reprezinta in continuare o prioritate pentru companie.” a mentionat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.

Grupul Saint-Gobain a primit aceasta distinctie in 35 de tari in care activeaza, cu doua in plus comparativ cu anul 2019. Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita au fost certificate pentru prima oara in acest an. Aceste doua certificari suplimentare au permis Grupului sa primeasca pentru prima data recunoasterea locala "Top Employer Middle East", pe langa reinnoirea certificarilor sale "Top Employer Europe", "Top Employer North America", "Top Employer Asia-Pacific" ”si "Top Employer Latin America".

Top Employers Institute, o organizatie independenta, acorda distinctia Top Employer Global companiilor pe care le-a certificat in cel putin 20 de tari si pe mai multe continente. In stabilirea companiilor desemnate, institutul evalueaza 600 de indicatori ai conditiilor de lucru pentru fiecare din cele 35 de tari, si anume: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Columbia, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Arabia Saudita, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit si Statele Unite.

Despre Saint-Gobain

Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 41,8 miliarde de euro in 2018, Saint-Gobain opereaza in 68 de tari si are peste 180.000 de angajati.

In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, cu aproximativ 1800 de angajati si opereaza 22 de linii de productie in 13 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Creditul imobiliar s-a blocat in lift Creditul imobiliar s-a blocat in lift
Atestatul administratorului are valoare de autorizatie pentru desfasurarea activitatii independente Atestatul administratorului are valoare de autorizatie pentru desfasurarea activitatii independente
Cum luati ajutorul de incalzire Cum luati ajutorul de incalzire
Asigurarea obligatorie naste controverse Asigurarea obligatorie naste controverse
Anunturiparticulari.ro: Anunturiparticulari.ro: "Prima Casa" nu va influenta preturile locuintelor - 25 februarie 2010
In afacerile imobiliare suntem mai tari ca bulgarii In afacerile imobiliare suntem mai tari ca bulgarii

Vezi mai multe articole