Hidroizolatie

Hidroizolatia buna te apara de umezeala rea

23 iunie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Baile, bucatariile, balcoanele si terasele reprezinta zonele dintr-o casa care sunt cele mai expuse umezelii. In consecinta, aceste suprafete au nevoie de o hidroizolatie corespunzatoare, care sa asigure o foarte buna protectie a suprafetelor suport.

Pentru toate aceste suprafete, Ceresit a dezvoltat o gama intreaga de produse si sisteme de hidroizolatii pub placari, produse care pot fi achizitionate din orice magazin Dedeman, inclusiv online.

Pentru suprafete exterioare precum balcoane si terase care intra in permanenta in contact cu apa si trebuie acoperite cu placi impermeabile si hidroizolate corespunzator, este recomandata utilizarea unui produs care poate asigura o hidroizolatie la parametri excelenti, precum Ceresit CL 50.

Pentru suprafetele interioare care intra in contact temporar sau permanent cu umezeala, precum baile, bucatariile, cabinele de dus, este recomandat sa folosesti hidroizolatia Ceresit CL 51 „Express”. Aceasta se utilizeaza pentru pereti, pardoseala sau pentru izolarea spatiilor umede de sub placarile ceramice.

Un alt produs util in lupta impotriva umezelii este solutia de impermeabilizare Ceresit CR 90 Crystaliser. Aceasta poate fi folosita la impermeabilizarea balcoanelor, soclurilor, subsolurilor, precum si a piscinelor care nu depasesc suprafata de pana la 20 m².

Acum, ca stii toate acestea, apa si umezeala nu ar trebui sa mai constituie o amenintare pentru terasa, balconul, piscina, bucataria sau baia ta. Trebuie doar sa utilizezi corect solutiile pentru hidroizolatii de la Ceresit.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Chitul de rosturi Ceresit CE 40 cu tehnologia Silica Active Chitul de rosturi Ceresit CE 40 cu tehnologia Silica Active
Macon: profesionalism in practica, beneficii in locuire, relaxare prin surprize Macon: profesionalism in practica, beneficii in locuire, relaxare prin surprize
Gipscartonul: o solutie ieftina si rapida pentru amenajarea spatiului Gipscartonul: o solutie ieftina si rapida pentru amenajarea spatiului
Ce trebuie sa stim despre caramida Ce trebuie sa stim despre caramida
Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton
BCA-ul, un material de constructii care tine cu mediul inconjurator BCA-ul, un material de constructii care tine cu mediul inconjurator

Vezi mai multe articole