on

Miele lanseaza primul espressor cu optiunea de a selecta din 3 tipuri diferite de cafea

06 septembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• Singurul espressor cu program automat de decalcifiere
• 16 specialitati de cafea la o simpla atingere de buton
• Trei noi sortimente de cafea marca proprie Miele

 Miele, cel mai mare producator de electrocasnice premium din lume, transforma experienta cafelei prin noul model de varf din gama espressoarelor de sine statatoare, CM 7750 Coffee Select. Pentru prima data, clientii care vor achizitiona acest model vor putea sa aleaga cafeaua dorita dintre cele trei tipuri de cafea boabe pe care espressorul le poate stoca. Practic, espressorul are trei recipiente diferite, cu o capacitate de 210, 180 si, respectiv, 150 de grame, ce pot fi umplute cu tot atatea tipuri diferite de boabe de cafea.

Prin simpla apasare a unui buton, functia CoffeeSelect transfera boabele selectate intr-o rasnita conica, din otel inoxidabil, amplasata exact deasupra unitatii de preparare. Astfel, fiecare cafea va beneficia de aceeasi aroma proaspata. In acest fel sunt acoperite toate gusturile si alegerile dintr-o familie, pentru ca cele trei recipiente pot fi umplute cu boabe pentru espresso, cafe crema si fara cofeina, de exemplu.

Conectivitate si confort

Prin intermediul noilor tehnologii, clientii care achizitioneaza CM 7750 au la dispozitie un grad de personalizare impresionant. Nu mai putin de 16 specialitati de cafea sunt disponibile la atingerea unui singur buton, precum Coffee Crema, Espresso, Cappuccino,  Latte Macchiato sau Long Black, in timp ce aparatul poate stoca pana la 10 profiluri diferite de utilizatori.

De asemenea, toate modelele din seria CM7 vin cu WiFi integrat, astfel ca utilizatorii pot comanda, prin intermediul unei aplicatii de smartphone, prepararea unei cafele inca dinainte de a cobori din pat. In plus, pot monitoriza cantitatea de boabe ramasa in recipiente si solicita, la nevoie, livrarea de noi pachete de cafea.

Un alt element care face ca espressoarele din gama CM7 sa fie unice este acela ca aparatele isi realizeaza singure programele de decalcifiere si curatare a sistemului de lapte.

Black Edition Coffee, noile sortimente Miele

Alaturi de revolutionarul espressor CM7, Miele va lansa si trei noi tipuri de cafea marca proprie. Astfel, gama Miele Black Edition se imbogateste cu sortimentele Cafe Crema, Espresso si Decaf. Pentru fiecare dintre acestea, o echipa de specialisti, formata din producatori de cafea, baristas  si tehnicieni Miele, a dezvoltat un set de setari recomandate, ce includ cantitatea de cafea si de apa, temperatura ideala si finetea macinarii, pentru diferitele tipuri de cafea Miele, astfel incat utilizatorii sa poata savura aromele si gustul la potential maxim. Fiecare espressor Miele include aceste setari, pentru ca rezultatul sa fie mereu cel perfect.

Noile sortimente Black Edition vor fi disponibile si in Romania incepand din aceasta luna.

Miele este cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatura de gatit, de coacere si de gatit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, masini de spalat vase si produse de ingrijire pentru haine si pardoseli. Acestei linii de produse i se adauga masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe si uscatoarele pentru uz comercial, precum si aparatura de spalare-dezinfectare si sterilizare a instrumentelor destinate utilizarii in activitatile medicale si de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania. Cifra de afaceri a companiei in anul 2017/18 a crescut la aproximativ 4,1 miliarde de euro, cu 70% vanzari in afara Germaniei. Miele este reprezentata prin filiale proprii si de importatori in aproape 100 de tari. Compania Miele se afla in proprietatea celei de-a patra generatie a familiei fondatoare, are o forta de munca de aproximativ 20.100 de persoane, cu 11.200 de angajati in Germania. Sediul companiei se afla in Gütersloh / Westphalia, Germania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Accesoriile iti personalizeaza caminul Accesoriile iti personalizeaza caminul
Intretinerea ne face cei mai tristi din Europa Intretinerea ne face cei mai tristi din Europa
Cresterea vanzarilor de case din China alimenteaza temerile privind formarea unei bule imobiliare - 11 August 2009 Cresterea vanzarilor de case din China alimenteaza temerile privind formarea unei bule imobiliare - 11 August 2009
Care sunt beneficiile companiilor care adopta solutii smart si inoveaza in Real Estate? Care sunt beneficiile companiilor care adopta solutii smart si inoveaza in Real Estate?
Cresc impozitele la case si terenuri Cresc impozitele la case si terenuri
Preturile apartamentelor vechi au crescut cu aproape 50% Preturile apartamentelor vechi au crescut cu aproape 50%

Vezi mai multe articole