on

Milano Design Week 2021

31 august, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
Au mai ramas doar cateva zile pana la Milano Design Week si noul supersalone din Rho / Fiera, evenimente ce vor prezenta ultimele noutati in materie de design. Iata cateva informatii primite pe adresa redactiei noastre.
 
 
 
La Supersalone 2021, Bonaldo va prezenta un concept artistic semnat de arhitectul Mauro Lipparini, care introduce colectia „Frames of living” impreuna cu cateva piese iconice ale companiei. De la mese la scaune, de la canapele la paturi, de la biblioteci la accesorii de iluminat: fiecare element al colectiei Bonaldo contine detalii si sugestii, materiale rafinate si inspiratii, culori si stiluri, care poseda acea personalitate caracteristica care il integreaza perfect in acel mic si intim cosmos pe care il numim acasa.
 
 
 
Cu ocazia supersalone 2021 Fast prezinta noul model de fotoliu Ria care, prin decorul sau, aduce un omagiu naturii. Noul fotoliul nu este doar un obiect de decor, ci si un indemn: redobanditi-va propriile spatii, extindeti-le, gasiti natura peste tot in jurul vostru, indiferent ca este o gradina simpla, un peisaj rural sau montan, o intindere mare mangaiata de vant, ori o mica terasa in oras, decorate cu mii de flori.
 
 
 
Tubes participa la supersalone cu o instalatie realizata de Studio MILO in colaborare cu Charlotte Taylor: protagonisti sunt MILANO/horizontal, RIFT/reverse and SOHO/electrical, produse care nu au mai fost expuse pana acum.
 
 
Informatii transmise de ERGO.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

4.000 de locuinte noi in zona Aviatiei 4.000 de locuinte noi in zona Aviatiei
Cazacu: «Peste 40% din imobilele centrului istoric al Capitalei sunt in litigiu» Cazacu: «Peste 40% din imobilele centrului istoric al Capitalei sunt in litigiu»
Epson isi extinde seria de proiectoare laser de top EB-L1000 cu modele de pana la 15.000 de lumeni Epson isi extinde seria de proiectoare laser de top EB-L1000 cu modele de pana la 15.000 de lumeni
Valul concedierilor din consultanta imobiliara ia amploare Valul concedierilor din consultanta imobiliara ia amploare
Preturile mari au modificat cererea de apartamente in blocuri noi Preturile mari au modificat cererea de apartamente in blocuri noi
Prima Casa are trei camere in provincie - 16 februarie 2010 Prima Casa are trei camere in provincie - 16 februarie 2010

Vezi mai multe articole