on

Recomandare Misiunea Casa: Comanda trepte de la magazinul de trepte

14 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In principiu, cand incepi amenajarea sau reamenajarea scarilor interioare, primul loc la care te gandesti sa mergi dupa materiale este cel mai apropiat magazin de bricolaj. Apoi, internetul iti devine cel mai bun sfatuitor in cautarea unui meserias care sa se ocupe de aceasta operatiune. Dar cum ar fi daca ai gasi atat materialele, cat si montatorii in acelasi loc?

Exact de la aceste concept a pornit si firma brasoveana Dippanels, care a creat in octombrie 2016 o platforma de unde beneficiarii finali pot achizitiona produse de calitate, garantate de experienta de peste 25 de ani a companiei in productia de trepte si panouri din lemn masiv.

Platforma www.dippanels.ro este usor de folosit, iar vizitatorii au la dispozitie o serie de avantaje:

  • Prin serviciul de configurare, poti salva mult timp, pe care altfel l-ai pierde cu explicatii despre materialele dorite. In cadrul platformei poate fi aleasa fiecare treapta in parte, cu doar cateva clickuri. Daca schita de debitare este mai complexa, aceasta poate fi incarcata in configurator, iar alegerea modelului de frezare, precum si rotunjirea marginilor poate fi facuta, de asemenea, in cadrul paginii de produs.
  • Platforma asigura gratuitate atat la serviciul de configurare, dar si la cel de livrare, pe intregul teritoriu al Romaniei.
  • Varietatea produselor disponibile este extrem de mare, astfel ca un cumparator poate gasi mai multe tipuri de modele, de esente si clase de calitate. Stocurile sunt alimentate permanent, astfel ca vei gasi tot timpul ceea ce cauti. In plus, daca o comanda se dovedeste insuficienta, poti primi in timp util produsele suplimentare, la acelasi standard de calitate.
  • Timpul de livrare este de numai 48 de ore
  • Pretul si calitatea produselor sunt alte doua argumente in favoarea Dippanels.ro. In plus, cumparatorii pot avea acces la lemn masiv romanesc, o resursa nu foarte accesibila pentru clientii din Romania.
  • Prin contractarea unuia dintre montatorii colaboratori ai companiei brasovene, cumparatorii primesc un discount de 5% la produsele achizitionate.

Asadar, daca nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru cautarea si achizitionarea de materiale pentru trepte din lemn masiv, fie ca vorbim despre scari elicoidale sau trepte evantai, www.dippanels.ro este alegerea cea mai inspirata pentru scari interioare la un standard ridicat.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Scari interioare din lemn – Rezistenta si Durabilitate Scari interioare din lemn – Rezistenta si Durabilitate
Cum se placheaza o structura din beton cu trepte din lemn masiv? Cum se placheaza o structura din beton cu trepte din lemn masiv?
Cum construim corect o scara – partea 1 Cum construim corect o scara – partea 1
10 modele de scari interioare 10 modele de scari interioare
Placarea structurilor existente cu trepte din lemn masiv Placarea structurilor existente cu trepte din lemn masiv
Scara si balustrada... Scara si balustrada...

Vezi mai multe articole