Roca deschide o noua Galerie la Beijing

09 iunie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

La finalul lunii mai s-a deschis Galeria Roca din Beijing, al doilea spațiu de acest gen din China, țară unde producătorul spaniol deține 9 fabrici. Această companie de familie aniversează 100 de ani de la înființare în calitate de lider pe piața obiectelor sanitare și în segmentul vaselor de toaletă din porțelan, cu o cifră de afaceri de peste 1,7 miliarde de euro. Prin deschiderea Galeriei din Beijing, localizată într-una dintre cele mai dinamice zone ale tării, Roca își continuă strategia de expansiune comercială în piețele cu peste 100 de milioane de locuitori, cum este Asia.

Noul spațiu proiectat de către architectul de origine chineză Ma Yansong, se alătură rețelei internaționale de Galerii din Barcelona, Madrid, Lisabona, Londra si Shanghai. Ca și în cazul acestora, Galeria din Beijing va reprezenta atât un centru care încurajează accesul la informații de arhitectură, tehnologie, inovație, sustenabilitate și design, cât și un showroom cu produse și game inovatoare Roca, un loc de întâlnire pentru profesioniștii din aceste domenii.

Arhitectul Galeriei Roca din Beijing, Ma Yansong, este considerat unul dintre cei mai influenți 20 de arhitecți din lume, statut confirmat prin câștigarea prestigiosului premiu “Liga tinerilor arhitecți”. La nivel internațional, proiectele sale sunt recunoscute prin viziunea conceptuală asupra societații și a mediului înconjurător, fiind primul architect ce a câștigat prestigioasa bursă RIBA.

Folosind tehnici audio-vizuale, Ma Yansong a reușit să creeze o legătură autentică între interiorul și exteriorul clădirii, oferindu-i edificiului o identitate aparte. Printre elementele de design folosite se numără și instalația interactivă de proiecții la scară largă, ‘Rituals’, prezentă în toate Galeriile Roca, despre experiențele vitale din spațiul băii. O privire captivantă asupra obiceiurilor și asupra esenței noastre, de fapt.

Și în România Roca susține dialogul despre cele mai noi tendințe în design-ul și amenajarea spațiului băii și în arhitectură, prin asocierea cu organizații și evenimente importante din domeniu. Parteneriatul constant cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, sprijinerea unor evenimente de artă precum ArtSafari sunt doar câteva exemple ale angajamentului Roca pentru o colaborare consecventă cu profesioniști și studenți din domeniu, pentru dezvoltarea inovației și a sustenabilității în design.

Roca este prezentă în România din 2006, odată cu achiziția fabricii care producea obiecte sanitare marca Cesarom, unul dintre cele mai longevive branduri de produse sanitare din România. Fabrica va găzdui în curând și un showroom care va expune cele mai noi și mai inovatoare colecții Roca și cele mai recente tendințe în design și sustenabilitate în spațiul băii.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cele mai potrivite sisteme de umbrire Cele mai potrivite sisteme de umbrire
Stofele de mobilier la control Stofele de mobilier la control
CASE MAI IEFTINE DIN BETON ARMAT MONOLIT CASE MAI IEFTINE DIN BETON ARMAT MONOLIT
Casa noua pot avea doar romanii cu venituri de peste o mie de euro Casa noua pot avea doar romanii cu venituri de peste o mie de euro
Repartitorul ramine optional Repartitorul ramine optional
Ce sa cereti agentiei la cumpararea unei locuinte Ce sa cereti agentiei la cumpararea unei locuinte

Vezi mai multe articole