on

Sony lansează SRS-NS7 – pentru o experiență de audiție ca la cinema, oriunde ai merge

06 octombrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

  • Tehnologia unică Sony 360 Spatial Sound Personalizer oferă sunet cinematic surround Dolby Atmos® cu modelul SRS-NS7, transmițătorul wireless furnizat, împreună cu modelele[1] BRAVIA XR™
  • Experimentați o acustică de o claritate excepțională și o presiune puternică a sunetului, cu difuzorul X-Balanced și un radiator pasiv
  • Bucurați-vă de o potrivire confortabilă și flexibilă
  • Durată de viață a bateriei de până la 12 ore, pentru divertisment non-stop

 

 

Sony anunță astăzi o nouă boxă wireless portabilă cu sistem de fixare după gât, SRS-NS7, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de o experiență audio personală, imersivă, la fel ca la cinema, dar și transmițătorul wireless WLA-NS7 – care funcționează cu modelele selectate de căști Sony, pentru ca utilizatorii să beneficieze de aceeași experiență precum cea oferită de SRS-NS7.  

 

Lasă-te învăluit de filmul sau melodia preferate

 

Boxa wireless cu fixare după gât SRS-NS7 este prima din lume de acest tip compatibilă cu Dolby Atmos®, în combinație cu modelele[2] BRAVIA XR de la Sony. Aceasta oferă experiența unică Sony 360 Spatial Sound, care asigură o audiție cinematografică perfect optimizată, prin intermediul aplicației 360 Spatial Sound Personalizer.

SRS-NS7 funcționează cu transmițătorul wireless inclus și cu televizoarele[3] BRAVIA XR, pentru a crea configurația ideală a boxelor Virtual Dolby Atmos® din jurul utilizatorilor[4] - plasându-i în mijlocul scenei, de parcă ar fi chiar parte din acțiune. Pentru a utiliza transmițătorul wireless, acesta trebuie conectat la televizor prin intermediul unui cablu optic și printr-un cablu USB, apoi utilizatorii trebuie doar să asocieze SRS-NS7 cu transmițătorul prin Bluetooth®.

 

Pentru o experiență cu adevărat personalizată, utilizatorii pot folosi aplicația 360 Spatial Sound Personalizer pentru a-și fotografia urechile, analizând astfel caracteristicile lor auditive unice, pentru a modela experințele audio SRS-NS7 conform acestor criterii specifice.

 

În afară de faptul că utilizatorii se pot bucura de conținut Dolby Atmos® pe televizorul lor, în ceea ce privește muzica SRS-NS7 suportă și sunet 360 Reality Audio[5] atunci când este utilizat împreună cu un smartphone – astfel încât aceștia să se poată transporta în mijlocul unui concert. Disponibil prin intermediul unui smartphone cu serviciile muzicale compatibile, cum ar fi Deezer, nugs.net și TIDAL, utilizatorii se pot bucura de muzica din jurul lor.  

 

Pe lângă faptul că este partenerul perfect pentru televizoarele BRAVIA XR, SRS-NS7 poate fi asociată și cu dispozitive precum laptopuri, tablete și smartphone-uri[6]. Această boxă wireless cu fixare după gât, pentru o experiență personală, le permite utilizatorilor să se bucure de divertismentul preferat cu sunet stereo pe două canale pentru o experiență și mai imersivă.

Sunet palpitant, doar pentru utilizatori

 

Utilizând tehnologiile audio renumite de la Sony, SRS-NS7 oferă acustică de o claritate excepțională și o presiune puternică pentru sunete mai bogate și mai profunde, asigurând astfel o experiență cinematografică personală absolută. Acest lucru se datorează unui difuzor X-Balanced care asigură dimensiunea optimă a boxelor într-un corp compact și crește presiunea sunetului, reducând distorsiunile, pentru muzică și dialoguri clare. În plus, difuzorul orientat către partea de sus propagă un sunet clar direct către utilizator, fără a-i deranja pe ceilalți, astfel încât ascultătorii să se poată concentra doar la filmele și muzica preferate, chiar și la miezul nopții. Mai mult, radiatorul pasiv crește răspunsul în frecvență joasă pentru bass clar, furnizând efecte sonore inedite și ritmuri puternice.

 

Imagini și sunet, perfect sincronizate

 

Transmițătorul wireless ajută la minimzarea întârzierii audio pentru  SRS-NS7 atunci când boxa este conectată cu televizoarele BRAVIA XR, astfel încât utilizatorii să fie complet învăluiți de acțiunea filmelor cu Dolby Atmos®, bucurându-se de sunet și imagini perfect sincronizate[7].

 

Potrivire confortabilă pentru divertisment non-stop

 

Pentru cei foarte pasionați de maratoanele de filme și de vizionarea emisiunilor TV preferate, SRS-NS7 are soluția ideală pentru nevoile lor de divertisment non-stop.

 

SRS-NS7 oferă ore întregi de vizionare confortabilă a filmelor, emisiunilor TV sau concertelor preferate, datorită design-ului său flexibil și ergonomic cu fixare sigură după gât. Banda flexibilă de pe spatele boxei îi ajută pe utilizatorii să găsească potrivirea perfectă pentru confort total în timp ce se bucură de divertisment. 

 

În plus, utilizatorii nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește autonomia bateriei. SRS-NS7 oferă până la 12 ore[8] de putere și până la 5 ore[9] la volum maxim, astfel încât cele mai lungi filme și emisiuni TV să continue să ruleze. Dacă bateria se descarcă, atunci o încărcare rapidă de 10 minute cu un USB-C le oferă utilizatorilor până la 60 de minute de redare[10] suplimentară.

 

SRS-NS7 excelează nu numai în utilizarea alături de televizor, pentru filme și muzică, ci și la preluarea apelurilor hands-free și atunci când vine vorba despre lucrul de acasă. Amplasarea optimă a microfonului permite modelului SRS-NS7 să capteze și să transmită vocea la o claritate excelentă, în timp ce un difuzor X-Balanced reproduce clar vocile colegilor de birou. În plus, prin anularea ecoului, fiecare dintre participanții la o conferință poate asculta și poate fi auzit foarte clar.

Proiectat pentru confort total, SRS-NS7 dispune și de conexiune[11] Multipoint. Acest lucru le permite utilizatorilor să conecteze două dispozitive în același timp, cum ar fi laptop-ul și smartphone-ul[12]. Așadar, dacă un apel în interes de serviciu este inițiat de pe laptop în timp ce pe smartphone este redată muzică, utilizatorii pot prelua apelul cu un singur click pe butonul de Redare/Apel din partea stângă a benzii de susținere. Odată încheiată conversația, aceștia sunt reconectați automat la playlistul preferat.

 

Design-ul IPX4[13] rezistent la stropire al SRS-NS7 le permite utilizatorilor să se bucure de emisiunile și melodiile preferate în orice colț al casei, fără griji, chiar și în timpul activităților zilnice precum dușul sau spălatul vaselor. În plus, stilul open-ear le permite acestora să vizioneze și să asculte și atunci când se află mai departe de dispozitiv, rămânând conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

 

Design premium, dar practic

 

SRS-NS7 dispune de un finisaj realizat dintr-un material textil, care oferă o senzație de confort, produsul plăcut de purtat. Cu o bandă de susținere cu finisaj din silicon și înveliș moale pe partea din spate, SRS-NS7 este perfect pentru utilizarea de zi cu zi și este, de asemenea, ușor de curățat.

 

SRS-NS7 este conceput nu doar pentru a fi elegant, ci și pentru a ține cont de mediul înconjurător. Mai puțin de 5% din ambalajul SRS-NS7 este din realizat din material plastic, reflectând angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor sale asupra mediului.

 

Experimentați 360 Spatial Sound cu o pereche de căști

 

Experiența 360 Spatial Sound de la Sony va fi disponibilă și pe modelele selectate de căști[14]  Sony, atunci când sunt asociate cu transmițătorul[15] wireless WLA-NS7 și cu televizoarele[16] BRAVIA XR.

 

  • Modelul SRS-NS7 va avea un preț de aproximativ 1.479 lei și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2021.
  • WLA-NS7 va avea un preț de aproximativ 296 lei și va fi disponibil începând cu luna noiembrie 2021.

 

Pentru specificații de produs, vă rugăm accesați: https://www.sony.ro/electronics/boxe-wireless/srs-ns7

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o companie responsabilă pentru divizia Electronics Products & Solutions (EP&S) din cadrul Sony Group. Având viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin oamenilor și comunităților din întreaga lume, prin dezvoltarea tehnologiei și prin adresarea noilor provocări”, Sony va crea produse și servicii în zone precum home entertainment & sunet, imagistică și dispozitive mobile. 


[1] Actualizarea de firmware este disponibilă până în ianuarie 2022 și este necesară pentru ca utilzatorii să se bucure de 360 Spatial Sound pe BRAVIA XR. Este necesară conexiunea la rețea pentru actualizarea firmware-ului BRAVIA XR.

[2] Actualizarea de firmware este disponibilă până în ianuarie 2022 și este necesară pentru ca utilizatorii să se poată bucura de Spatial Sound pe BRAVIA XR. Este necesară conexiunea la rețea pentru actualizarea firmware-ului BRAVIA XR.

[3] Actualizarea de firmware este disponibilă până în ianuarie 2022 și este necesară pentru ca utilizatorii să se poată bucura de Spatial Sound pe BRAVIA XR. Este necesară conexiunea la rețea pentru actualizarea firmware-ului BRAVIA XR.

[4]  Pentru a se putea bcuura de experiența Dolby Atmos®, este necesară conexiunea cu emițătorul wireless furnizat și cu un televizor BRAVIA XRTM

[5] Aplciația Sony | Headphones Connect este necesară pentru ca utilizatorii să se bucure de 360 Reality Audio personalizat pe smartphone. Necesită abonament la un serviciu de streaming de muzică – se aplică taxe de abonament. Este posibil ca unele servicii să nu fie disponibile în anumite țări/regiuni. Vă rugăm accesați www.sony.net/360RA/ pentru a verifica compatibilitatea aplicației și a serviciului.

[6] Experiența personalizată Dolby Atmos nu este disponibilă la conectarea la alte dispozitive, cu excepția televizoarelor BRAVIA XR.

[7] Minimizarea întârzierii audio este disponibilă numai la conectarea cu SRS-NS7, transmițătorul wireless furnizat și televizorul BRAVIA XR. Când este conectat la televizor, aceasta nu va fi redusă la minimum.

[8] Când volumul este setat la aproximativ 16. Performanța reală poate varia din cauza volumului, a melodiilor redate, a temperaturii din jur și a condițiilor de utilizare. 

[9] Când volumul este setat la aproximativ 16. Performanța reală poate varia din cauza volumului, a melodiilor redate, a temperaturii din jur și a condițiilor de utilizare. 

[10] Când volumul este setat la aproximativ 16. Performanța reală poate varia din cauza volumului, a melodiilor redate, a temperaturii din jur și a condițiilor de utilizare. 

[11] Un dispozitiv pentru redarea muzicii folosind protocolul A2DP, un alt dispozitiv pentru comunicare utilizând profilul HFP. Necesită ca dispozitivul să corespundă conexiunii Bluetooth. Combinația dintre computerul Mac OS și iPhone nu este disponibilă..

[12] Disponibilitatea funcției poate varia în funcție de sistemul de operare al computerului și al smartphone-ului.

[13] Rezistența la apă este eficientă numai atunci când capacul este închis. Nu este garantată pentru toate situațiile. Transmițătorul wireless inclus nu este compatibil IPX4.

[14] Modele de căști compatibile: WH-1000XM3, WF-1000XM3, WI-1000XM2, WH-1000XM4, WF-1000XM4, WH-XB900N, WH-XB700, WH-H910N, WH-H810, WF-C500 și WH-XB910N

[15] Transmițător wireless WLA-NS7 comercializat separat pentru căști..

[16] Pentru a se bucura de experiența Dolby Atmos®, este necesară conexiunea cu emițătorul wireless WLA-NS7 și BRAVIA XRTM. Actualizarea firmware-ului este disponibilă până în ianuarie 2022 și este necesară pentru ca utilizatorii să se poată bucura de 360 Spatial Sound pe BRAVIA XR. Este necesară conexiunea de rețea pentru actualizarea firmware-ului BRAVIA XR.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

inSIGN by Noblesse Group International a primit premiul pentru excelenta in inovatie in design interior inSIGN by Noblesse Group International a primit premiul pentru excelenta in inovatie in design interior
Boomul imobiliar dispare din statistici Boomul imobiliar dispare din statistici
Bosch inaugureaza noua cladire de birouri a Centrului de Inginerie din Cluj Bosch inaugureaza noua cladire de birouri a Centrului de Inginerie din Cluj
Programul "Prima casa" demareaza peste o luna - 12 Iunie 2009 Programul "Prima casa" demareaza peste o luna - 12 Iunie 2009
Ce inseamna Full Array LED? Va oferim raspunsul SONY Ce inseamna Full Array LED? Va oferim raspunsul SONY
Previziunile au fost gresite - piata imobiliara nu-si revine, ba e chiar mai rau ca in 2009 - 18 iunie 2010 Previziunile au fost gresite - piata imobiliara nu-si revine, ba e chiar mai rau ca in 2009 - 18 iunie 2010

Vezi mai multe articole