on

STAR STONE extinde gama de produse premium

09 iulie, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• Accesoriile de gard, dalele de pavaj și bolțarii rămân în topul vânzărilor pentru STAR STONE

• Compania se concentrează pe automatizarea proceselor și implementarea unui sistem fotovoltaic

 

model dale pavele curte

 

BUCUREȘTI, 2 iulie 2024 - STAR STONE, cel mai mare producător român de pavaje premium pentru sectorul rezidențial, a încheiat anul 2023 cu cifră de afaceri în creștere cu 8% față de 2022. Creșterea a fost susținută, în principal, de vânzările de accesorii de gard, dale de pavaj și bolțari, produse consacrate în segmentul premium.

 

Compania estimează o continuare a acestui trend ascendent pentru 2024, anticipând o creștere care va depăși rezultatele din 2023. Până la finalul lunii mai 2024, STAR STONE a atins deja obiectivele bugetate, urmând să încheie prima jumătate a anului cu rezultate peste cele înregistrate în perioada similară de anul trecut.

 

În 2024, am implementat un plan de vânzări mai elaborat, dezvoltat în strânsă colaborare cu principalii noștri distribuitori, abordând targeturi, acțiuni și strategii clar definite. Ne-am concentrat pe categoriile de produse deja consacrate, dar lansăm și o nouă gamă de produse decorate, despre care estimăm că va deveni, în doi ani, categoria de top a companiei”, spune Cristian Pop, Director General STAR STONE.

 

cine e director la star stone

 

Planificarea strategică a devenit un element central pentru STAR STONE, influențând toate acțiunile companiei.

 

Cât privește investițiile, compania direcționează tot profitul obținut anul trecut către finalizarea proiectelor începute anterior și valorificarea acestora. Bugetul pentru investiții include continuarea automatizării proceselor de producție pentru a reduce dependența de factorul uman și implementarea unui sistem fotovoltaic care să asigure necesarul de energie electrică.

 

STAR STONE are ca principale piețe de desfacere România și Ungaria, unde își comercializează produsele premium în rețele de magazine specializate și de tip DIY. Compania vizează menținerea echilibrului între creșterea internă și cea internațională, păstrând proporția vânzărilor în afara României la nivelul anterior, adică la aproximativ 10% din total.

 

Pe lângă România și Ungaria, STAR STONE explorează și alte piețe pentru viitoare extinderi, având în vedere interesul crescut pentru produsele premium în construcții și amenajări rezidențiale.

 

 

 

Despre STAR STONE

 

STAR STONE este cel mai mare producător român de pavaje premium destinate sectorului rezidențial. Prezentă pe piața din România încă din 2007, compania STAR STONE a intrat în 2019 și pe piața din Ungaria, unde comercializează, printr-o rețea amplă de distribuție, dale de pavaj, bolțari, piatră decorativă, accesorii de gard, borduri de piscină etc. La nivel național, compania dispune de o rețea de peste 300 de distribuitori și rețelele DIY Dedeman și Hornbach. STAR STONE a fost inclusă în 2021, pentru a doua oară, în topul Financial Times (FT) 1.000 cele mai performante companii europene. Prezența STAR STONE în acest top vine ca o recunoaștere a strategiei de dezvoltare, a inovației și a investițiilor derulate de-a lungul timpului în tehnologii de ultimă oră, în cercetare și dezvoltare pentru crearea de produse de calitate destinate segmentului rezidențial.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Doua credite pe aceeasi casa Doua credite pe aceeasi casa
Numarul de apartamente vandute lunar in cartierul Residenz a scazut la jumatate fata de anul trecut - 12 Iunie 2009 Numarul de apartamente vandute lunar in cartierul Residenz a scazut la jumatate fata de anul trecut - 12 Iunie 2009
Clujul - in topul oportunitatilor imobiliare Clujul - in topul oportunitatilor imobiliare
Rowenta Silence Force 4A+, “roommate-ul” care te scoate din impas Rowenta Silence Force 4A+, “roommate-ul” care te scoate din impas
Romanii nu cer credite nici pentru casele ieftinite - 09 Aprilie 2009 Romanii nu cer credite nici pentru casele ieftinite - 09 Aprilie 2009
Compania care se dezvolta in forta si in timpul pandemiei de Coronavirus Compania care se dezvolta in forta si in timpul pandemiei de Coronavirus

Vezi mai multe articole