on

Tot ce trebuie sa stii despre roletele exterioare VELUX

28 septembrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Chiar daca sezonul cald este pe sfarsite si majoritatea persoanelor nu mai are in plan investitii in ceea ce priveste accesoriile pentru ferestrele de mansarda, trebuie sa stii ca deciziile analizate din timp sunt de cele mai multe ori cele mai bune, atat pentru bugetul tau, cat si pentru locuinta ta.

 

Roletele exterioare care completează ferestrele de la mansardă, sunt o investitie importanta pentru orice locuinta, caci acestea, pe langa faptul ca ridica valoarea casei, iti vor aduce cateva beneficii deloc de ignorat. Unde mai pui ca roletele exterioare VELUX pot fi folosite pe tot parcursul anului, atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece.

 

 

Daca iti doresti sa ii oferi mansardei tale o protectie totala impotriva intemperiilor, iti recomandam sa iti achizitionezi rolete exterioare.

 

Roletele exterioare VELUX sunt cele mai complexe accesorii pentru ferestrele de mansarda VELUX. Acestea, pe langa faptul ca sunt foarte eficiente impotriva caldurii si ofera intimitate deoarece obtureaza complet lumina cand sunt trase, izoleaza termic, ofera protectie fonica si au si rol anti-efractie. Cu alte cuvinte, sunt cele mai potrivite accesorii pentru ferestrele tale VELUX, ele sunt utile si pot fi folosite pe tot parcursul anului – atat vara, cat si iarna, indiferent de conditiile climatice. Mai mult decat atat, toate modelele vin cu un intrerupator presetat, wireless, prin care pot fi actionate.

 

Roletele VELUX se diferentiaza in functie de materialul din care sunt fabricate:

 

  • Exista varianta economica, care este fabricata dintr-un material foarte rezistent si care are actionare solara si intrerupator wireless (modelul are codul SSS);

 

Acesta este cel mai nou model de roleta. Ofera un control eficient al caldurii si al luminii, mentinand o atmosfera racoroasa, chiar si in cele mai calduroase zile. Materialul special, rezistent, durabil din care este fabricată nu necesita intretinere. Efectul de intunecare este garantat, astfel ca te poti odihni in conditii perfecte chiar si in timpul zilei. Aspectul contemporan al roletei, cu celula solara integrata, completează perfect si elegant in linia acoperisului. Daca nu stiai, produsele cu celula solara nu au nevoie de cabluri electrice pentru a fi montate, deci ele se pot monta atat pe ferestre manuale, cat si pe modelele de ferestre VELUX INTEGRA® (electrice si solare).

 

Si exista varianta de rolete fabricate din lamele metalice, din aluminiu, cu spuma poliuretanica in interior,  varianta disponibila atat cu actionare electrica (modelul are codul SML), cat si cu actionare solara  (modelul are codul SSL) si intrerupator wireless.

 

Ambele modele cu lamele metalice asigura protectie impotriva luminii, reduc caldura cu pana la 94% si imbunatatesc izolatia termica cu pana la 17%. Mai mult decat atat, reduc zgomotul provocat de ploaie si grindina si protejeaza impotriva intrarilor prin efractie.

Vei vedea mai bine diferentele in tabelul ilustrativ de mai jos.

 

Iata un test care demonstreaza eficienta roletelor exterioare VELUX.

 

Cum spuneam, toate modelele de rolete exterioare VELUX vin insotite de un intrerupator presetat, wireless, prin care pot fi actionate. In cazul in care doresti sa optezi pentru roletele exterioare electrice, specialistii VELUX recomanda ca ele sa fie montate pe modelele de ferestre VELUX INTEGRA. Mai mult decat atat, toate modelele de rolete VELUX, fiind automatizate, sunt compatibile cu kitul de control Climatic VELUX ACTIVE.

 

Kitul de control climatic VELUX ACTIVE with NETATMO reprezinta o metoda extrem de simpla pentru a obtine un climat sanatos in interiorul locuintei. Mai precis, sistemul VELUX ACTIVE gandeste si actioneaza singur pentru cresterea nivelului de confort. Senzorul de climat interior scaneaza constant temperatura, umiditatea si concentratia de CO2 din mansarda si activeaza sistemul pentru a deschide automat ferestrele de mansarda, cand parametrii nu se incadreaza in limitele optime. Sistemul este conectat la cea mai apropiata statie meteo si utilizeaza algoritmi avansati, astfel ca senzorii sai pot actiona si proactiv, de exemplu, pentru a preveni supraincalzirea mansardei. Atunci cand prognoza anunta o zi torida, sistemul va inchide roletele exterioare, inainte ca temperatura interioara sa creasca. Senzorul de climat interior VELUX poate fi instalat fara ajutorul unui specialist. Mai mult decat atat, folosind aplicatia VELUX ACTIVE poti actiona ferestrele de mansarda, rulourile si roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA® indiferent de locul in care te afli.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Refacerea planseului: sfaturi complete pentru o lucrare de manual Refacerea planseului: sfaturi complete pentru o lucrare de manual
5 modele de mansarda cu spatiul utilizat la maximum 5 modele de mansarda cu spatiul utilizat la maximum
Sfaturi utile pentru mansarda Sfaturi utile pentru mansarda
Cum transformi un pod in mansarda locuibila: sfaturi generale Cum transformi un pod in mansarda locuibila: sfaturi generale
Izolarea podului: solutie de corectare a unei lucrari gresite Izolarea podului: solutie de corectare a unei lucrari gresite
Podul casei, o mansarda rustica de vis Podul casei, o mansarda rustica de vis

Vezi mai multe articole