on

Toți românii merită căldura focului și magia șemineelor de calitate premium venite de la Sibiu

11 octombrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Unul dintre cele mai bune sfaturi atunci când te-ai hotărât să-ți achiziționezi un semineu lemne pentru locuința ta este de a apela obligatoriu la o echipă de profesioniști cu experiență dovedită în domeniul termicelor și care să reușească să te ajute cu adevărat să ți-l montezi în condiții optime de funcționare, confort și siguranță. Misiunea specialiștilor de la Pefoc, derivă din dorința de a oferi clienților săi, zi de zi, șeminee de calitate verificată, servicii de montaj profesional sau o varietate întreagă de alte soluții alternative de încălzire, perfect adaptate de la situație la situație, livrate cu profesionalism și promptitudine, oriunde pe întreg teritoriul țării.

 

Echipa este formată din experți impecabil instruiți tehnic și profesional, dispuși să pună la bătaie cu generozitate, implicare și devotament pe întreg procesul de selecție, montaj și distribuție, pentru a-ți livra, conform și la timp, dispozitivul de încălzire ales de tine. PEFOC este printre puținele firme specializate din domeniu, care este capabilă să asigure zilnic din stocul propriu, fără alți intermediari și adaosuri astronomice de preț, produse și accesorii de calitate, importate de la producători de renume european, care au trecut testul timpului și al experienței pozitive în materie de soluții de încălzire premiu.

 

Satisfacția clienților este vitală și tocmai datorită acestui lucru, echipa este atent organizată, astfel încât, fiecare membru știe mereu ce are de făcut, începând de la personalul administrativ și până la cel auxiliar, care își desfășoară zilnic activitatea în depozitele proprii. Din punct de vedere logistic, suntem pregătiți în fiecare moment să livrăm produse și să asigurăm servicii de calitate superioară, oriunde în țară, ajutați și de rețeaua națională proprie de distribuitori, parteneri și meseriași - oameni cu zeci de ani de experiență în livrarea și montajul oricăror soluții de încălzire neconvențională, pornind de la tradiționalele șeminee pe lemne cu, până la focare prevăzute cu usa soba cu geam și sobe moderne pe gaz, bioethanol sau peleți.

 

Perspectiva de a te întoarce după o zi întreagă de stres și muncă obositoare la birou, într-o casă în care ești întâmpinat de căldura naturală emanată de arderea lemnelor, acum, mai mult decât oricând, poate deveni realitate. Așa că, treci de la scenarii direct la fapte și gândește-te serios la oportunitatea achiziționării unei soluții de încălzire alternativă.

 

Meșterii cu sediul central la Sibiu, îți pun la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu pe gaz, sobe pe peleți, sobe din fontă sau oțel, clasice sau căptușite cu șamotă sau soluții profesionale pentru evacuarea fumului în siguranță. Acum te poți bucura și în apartamentul tău de la bloc de beneficiile confortului suprem, dar și de un element decorativ deosebit, de calitate premium și durată mare de viață, alegând un model inedit de semineu electric de perete.

 

Mai mult decât niște simple produse comandate de tine, noi suntem cu adevărat preocupați să livrăm zilnic, în primul rând calitate și promptitudine. Prin internediului magazinului online pefoc.ro trimitem oriunde în țară, rapid și fără costuri suplimentare, marfa fiind asigurată tocmai pentru ca șemineul tău să ajungă în locuința ta, în maximum 48 ore de la comanda fermă.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ajutoare pentru incalzire sezonul rece 2012-2013 (partea a II-a) Ajutoare pentru incalzire sezonul rece 2012-2013 (partea a II-a)
Ce este o pompa de caldura si de ce este o investitie buna pentru casa ta Ce este o pompa de caldura si de ce este o investitie buna pentru casa ta
Bio Set va invita la standul propriu in cadrul targului virtual RomTherm din 8-11 aprilie Bio Set va invita la standul propriu in cadrul targului virtual RomTherm din 8-11 aprilie
Iata de ce merita sa schimbi cazanul pe lemne cu o pompa de caldura electrica Iata de ce merita sa schimbi cazanul pe lemne cu o pompa de caldura electrica
Ce trebuie sa stii despre centralele pe lemn cu gazeificare Ce trebuie sa stii despre centralele pe lemn cu gazeificare
Incalzirea prin pardoseala: cum poti executa lucrarea potrivita pentru locuinta ta Incalzirea prin pardoseala: cum poti executa lucrarea potrivita pentru locuinta ta

Vezi mai multe articole