on

Transforma-ti locuinta de sarbatori! Cum sa-ti instalezi un semineu fals?

11 decembrie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

În designul de interior, crearea unei spațiu primitor și reconfortant este o artă. Specialiștii în domeniu caută mereu soluții pe care le pot integra pentru a transforma complet o cameră. Un element ce poate duce locuința ta la un alt nivel este un șemineu. Cu toate acestea, ce te faci când spațiul nu permite instalarea unui șemineu real?

 

semineu fals, semineu decorativ

 

Ei bine, soluția vine sub forma unui șemineu fals, oferind atât senzația vizuală cât și caldura subtilă necesară pentru a completa designul interior. Fabrica de Profile este unul dintre producătorii români care realizează acest tip de produs. Cu peste 11 ani experiență în domeniu, cei de la Fabrica de Profile caută soluții acolo unde nu par să existe și construiesc ”de la 0” elemente arhitecturale care să se integreze în orice spațiu.


Ce trebuie să iei în calcul atunci când vrei un șemineu fals?

 

• Alegerea locației potrivite

Important este să găsești locul în care vrei să integrezi șemineul fals. Poate fi o zonă centrală, în living, sau un colț mai puțin folosit al camerei. Aspectul său va influența atmosfera încăperii. Așa că, îți recomandăm să acorzi atenția cuvenită acestui aspect.

 

• Peretele de Accent

Creează un perete de accent pentru a încadra șemineul fals. Folosește piatră naturală, cărămizi aparente, plăci de ceramică sau chiar tapet în pattern-uri moderne pentru a obține un aspect autentic.

 

• Focul

Utilizează efecte vizuale pentru a crea iluzia focului. Ecrane LED, panouri holografice sau instalații cu lumini și umbre pot reda senzația de flăcări veritabile.

 

 

Cum se instalează un șemineu fals?

 

Pentru a avea un rezultat impecabil, ia în calcul apelarea la o echipă de profesioniști pentru instalare. Astfel vei asigura nu doar aspectul estetic dorit, dar și siguranța în funcționare. Ținând cont de faptul că șemineul poate fi o piesă de rezistență pentru locuința ta, e păcat să nu apelezi la cei mai buni specialiști în domeniu pentru crearea și instalarea lui.

 

Îți recomandăm să accentueazi șemineul cu elemente personale: fotografii de familie, figurine sau plante. Aceste detalii aduc un plus de autenticitate și căldură. Iar în perioada sărbătorilor te poți folosi de detalii în ton cu sezonul, precum globuri, ghirlande și decorațiuni de Crăciun.

 

Transformarea unui spațiu cu ajutorul unui șemineu fals nu este doar despre estetică, ci și despre crearea unei atmosfere reconfortante. Cu ajutorul creativității și a specialiștilor în domeniu, poți transforma complet aspectul unei încăperi fără a fi nevoie de instalarea unui șemineu tradițional.

 

Așadar, începe-ți călătoria către un interior cald și plin de farmec, aducând fantezia în propria ta casă cu un șemineu fals ingenios și inspirat!

 

Fabrica de profile pareri forum

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Peste 1000 de nuante de vopsea sub un singur nume Peste 1000 de nuante de vopsea sub un singur nume
Vopsea Lavabila – Suede Metallic Glitter - Ghid de aplicare Vopsea Lavabila – Suede Metallic Glitter - Ghid de aplicare
Protejarea si finisarea colturilor peretilor din casa Protejarea si finisarea colturilor peretilor din casa
Cum alegem vopseaua lavabila pentru baie? Cum alegem vopseaua lavabila pentru baie?
“Peretele sufrageriei situate la etajul 7 este ud pana la jumatate. Ce solutie ajuta sa scap de problema?” “Peretele sufrageriei situate la etajul 7 este ud pana la jumatate. Ce solutie ajuta sa scap de problema?”
Aplicarea Vopselelor Decorative – Sfaturile Specialistilor Aplicarea Vopselelor Decorative – Sfaturile Specialistilor

Vezi mai multe articole