Ultima strigare la Prima Casa 4

Ultima strigare la Prima Casa 4

06 octombrie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

S-a tot vorbit in aceasta vara ca fondurile Programului Prima Casa 4 au fost epuizate. Adevarul este ca ele se apropie de epuizare, dar inca mai exista disponibilitati. Banca Comerciala Romana (BCR) spre exemplu, mai dispune de circa 20 milioane de euro pentru finantarea achizitiei de locuinte in cadrul Programului Prima Casa 4, ceea ce reprezinta 3,5% din totalul celor 600 milioane EUR ce au fost acordate bancii.
prima casa 4

Care este profilul clientului Prima Casa
Conform statisticilor, principalii beneficiari ai creditelor acordate prin Programul Prima Casa sunt barbati tineri, cu varsta cuprinsa intre 25 si 34 ani, care contracteaza un astfel de credit pentru o perioada de 30 ani.

Criterii de eligibilitate pentru accesarea Programului Prima Casa 4
De un credit prin Programul Prima Casa 4 poate beneficia orice persoana fizica ce nu detine in proprietate nicio locuinta, fie singura, fie impreuna cu sotul/sotia. Totodata poate accesa acest program orice persoana care detine deja in proprietate o locuinta a carei suprafata nu depaseste 50 m2.

Cei care doresc sa acceseze un credit prin Programul prima Casa 4 trebuie, in primul rand, sa se adreseze bancii pentru a afla daca sunt eligibili, pasii de urmat pentru accesarea creditului precum si documentele necesare, acest lucru putand fi facut chiar daca doritorul nu a gasit inca locuinta pe care sa o cumpere.

In cazul creditelor Prima Casa 4 accesate prin Banca Comerciala Romana, dobanda este variabila si este compusa din Euribor la 3 luni plus marja bancii de 3.95%. Avansul minim, aportul cu care trebuie sa participe contractantul creditului, este de 5%, iar banca accepta pana la 3 coplatitori. Nu se percepe comision de acordare a creditului, de administrare lunara si nici de rambursare anticipata. Practic, pentru un credit de 40.000 euro, pe o durata de 30 ani, este de aproximativ 200 euro.

Sursa: Banca Comerciala Romana

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce sunt comparatoarele de credite? Ce sunt comparatoarele de credite?
Îți permiți ce e mai bun. Află totul despre cele mai bune soluții de plată pentru a-ți utila casa Îți permiți ce e mai bun. Află totul despre cele mai bune soluții de plată pentru a-ți utila casa
Asigurarea locuintei (II) Asigurarea locuintei (II)
Creditele ipotecare fara avans Creditele ipotecare fara avans
Fara Loc de Munca? Nicio Problema! Cum sa Obtii Credit si sa Iti Imbunatatesti Scorul Fara Loc de Munca? Nicio Problema! Cum sa Obtii Credit si sa Iti Imbunatatesti Scorul
Supraimpozitarea bunurilor imobile - Atentie la noile proiecte legislative! Supraimpozitarea bunurilor imobile - Atentie la noile proiecte legislative!

Vezi mai multe articole