Hol casa care da in curtea din spate

Alege cu atentie podeaua din hol

10 septembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Vremea inca-i frumoasa, dar toamna incepe sa-si intre in drepturi. Va incepe, speram noi cat mai tarziu, si nesfarsita ploaie mocaneasca iar asta inseamna apa si noroi pe strazi, pe incaltarile noastre si la intrarile in casele noastre. Adica podeaua din holul apartamentului sau vestibulul casei trebuie sa reziste umezelii excesive, deci podeaua trebuie sa fie realizata dintr-un material ales nu doar cu bun gust, ci si cu grija. In plus, trebuie sa tii cont si de faptul ca iti vei lasa umbrela sa se usuce pe aceasta podea.

Exista o multime de solutii impermeabile pentru podeaua din hol sau vestibul. Sa le luam pe rand.

Linoleumul este solutia ce poate parea ieftina ca aspect dar, daca esti inspirat, exista linoleumuri de foarte buna calitate, cu aspect deosebit si design modern. Tot pentru case cu arhitectura si finisaje contemporane sau de tip industrial, betonul poate fi o solutie.

Poti sa alegi caramida sau placi terra-cotta daca iti doresti sa obtii un vestibul rustic, cu mult lemn, lambriuri, bancuta si dulapuri cu aspect nefinisat, care sa-ti aminteasca de vacantele de vara sau de iarna petrecute la bunica..

Ardezia, granitul, travertinul si piatra naturala sunt si ele solutii cat se poate de potrivite si inspirate pentru a acoperi podeaua din vestibul. Rezista foarte bine in timp si fac fata uzurii, oferind incaperii un aspect salbatic, natural dar totodata elegant

Evident, varianta cea mai la indemana si raspandita o constituie placile ceramice, avantajul acestora fiind dat de multitudinea de culori si nuante, precum si de faptul ca sunt usor de intretinut si curatat.

Ce sa nu alegi pentru podeaua din hol sau vestibul? Raspunsul este foarte simplu: lemnul. Indiferent de cat de tare este esenta, lemnul nu are ce sa caute pe podeaua din holul de la intrare sau din vestibul, nici sub forma de scandura, nici sub forma de parchet clasic sau laminat

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casa ta – subiectul unor fotografii reusite Casa ta – subiectul unor fotografii reusite
Trucuri pentru depozitarea in spatii mici (partea I) Trucuri pentru depozitarea in spatii mici (partea I)
Scaunul-balansoar, perfect pentru orice vreme Scaunul-balansoar, perfect pentru orice vreme
Depozitarea ergonomica a bicicletei Depozitarea ergonomica a bicicletei
Organizarea eficienta a hainelor Organizarea eficienta a hainelor
Dressingul, visul oricarei femei - Partea I Dressingul, visul oricarei femei - Partea I

Vezi mai multe articole