on

La multi ani, ei, de 8 martie!

08 martie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Începutul lunii martie nu marchează doar venirea primăverii, ci şi celebrarea femeii de pretutindeni. Sărbătorile de 1 şi 8 martie, dar mai ales cea de 8 martie, le sunt dedicate lor, indiferent de rolul pe care îl joacă în viaţa cuiva: mamă, fiică, iubită, soţie sau prietenă.

Dacă stăm să ne gândim mai bine, eforturile pe care acestea le depun în viaţa de zi cu zi ar trebui apreciate mereu, nu numai cu ocazia a două zile dictate de tradiţie. Desigur, acesta este idealul, dar ar trebui să devină şi standardul în ceea ce ne priveşte.

Ziua Internaţională a Femeii a fost adoptată în mod oficial în anul 1977 de către Adunarea Generală a ONU, însă conceptul acestei zile celebratorii există încă din anul 1910. Ceea ce marchează această zi, de fapt, este lupta continuă pe care reprezentantele sexului frumos trebuie să o poarte pentru drepturile femeii, pentru egalitate.

Nu este uşor, iar susţinătorii feminismului pot valida această afirmaţie. Pornind de la nivelul legal, femeile sunt dezavantajate din multe perspective. Dar cu toate aceste impedimente, ele continuă să surprindă în fiecare zi, dovedind că merită celebrate la nivel mondial măcar o zi pe an.

Doar gândiţi-vă la multitudinea de motive pentru care femeia trebuie sărbătorită în deplinătatea existenţei ei, şi nu doar de 8 martie. Dacă te afli printre persoanele destul de norocoase care sunt înconjurate de femei frumoase din mai toate punctele de vedere, mulţumeşte-le. Haideţi să le mulţumim în fiecare zi pentru a rămâne frumoase.

Oriunde te-ai afla, la serviciu, în trafic, la ţigară sau pur şi simplu pe canapeaua din living room, rupe-ţi 5 minute din timp şi mulţumeşte femeilor de lângă tine. Un simplu mesaj, o floare sau chiar un gând bun îi poate însenina ziua şi are potenţialul să întărească relaţia dintre voi, oricare ar fi aceea.

Misiunea Casa urează un „La mulţi ani!” plin de susţinere şi gânduri bune femeilor din toată lumea! Nu încetaţi să fiţi frumoase!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa cureti calcarul din baie cu solutii pe care le poti prepara chiar tu Cum sa cureti calcarul din baie cu solutii pe care le poti prepara chiar tu
Depozitarea ergonomica a bicicletei Depozitarea ergonomica a bicicletei
O mica sala de fitness la tine in casa O mica sala de fitness la tine in casa
Pregateste-ti casa de Paste! Pregateste-ti casa de Paste!
Cum sa organizezi camara eficient si corect Cum sa organizezi camara eficient si corect
Trenduri in materie de culori pentru anul 2015 Trenduri in materie de culori pentru anul 2015

Vezi mai multe articole