on

Amenajarea baii – Idei de decorare si depozitare in regim de DIY

26 februarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Chiar daca abia te-ai mutat sau chiar daca locuiesti in aceeasi casa de cativa ani buni, spatiul pare sa nu fie niciodata suficient. Baia trebuie sa fie un spatiu multifunctional, practice, durabil, sigur, usor de intretinut, dar in acelasi tim si un spatiu al relaxarii. Astfel este nevoie de o amenajare deosebita si totusi utilitara care sa permita tot confortul.

Amenajarea baii poate fi o mare provocare pentru fiecare dintre noi. Dimensiunile reduse ale acestei incaperi pot pune la incercare imaginatia oricaruia dintre noi, dar si efortul de a organiza cat mai bine spatiile de depozitare. Trebuie sa gasim o solutie pentru tot: prosoape, produse pentru toaleta, produse de curatat si intretinere, detergenti etc. Dar este o provocare pe care o putem trece cu brio, mai ales daca alegem sa ne lasam inspirati de ideile altora. Cu putin ajutor pana si cele mai incomode locuri pot deveni utile.

Colturile sunt o problema? Nu si daca alegi sa montezi cateva rafturi de colt. Pe acestea poti depozita prosoapele, produsele de toaleta etc. In acest mod ele vor fi intotdeauna la indemana ta si vor fi perfect aerisite.

Daca nu dispui de o camera prea mare, cel mai bine ar fi sa nu aglomerezi si mai mult spatiul cu culori inchise ori modele complicate. Cel mai bine ar fi sa alegi nuante neutre, precum albul, tonurile de bej, crem si chiar bleu. Culorile deschise vor crea un spatiu primitor si vor oferi luminozitate si dimensiune incaperii.

Daca te bucuri de o baie de mari dimensiuni, lucrurile sunt mult mai simple, deoarece spatiul generos iti ofera posibilitati multiple de amenajare.
Daca te pregatesti de renovarea si redecorarea baii iata cateva idei care sa te sprijine in acest sens. Aceste proiecte sunt usor de realizat, ai nevoie de putina rabdare si indemanare.

 

 

 

 

 

 

Sursa poze: Pinterest.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Bateria de chiuveta cu senzori - avantaje si dezavantaje Bateria de chiuveta cu senzori - avantaje si dezavantaje
7 cazi de baie pe care trebuie sa le vezi 7 cazi de baie pe care trebuie sa le vezi
Jacuzzi si hidromasaj Jacuzzi si hidromasaj
Ceresit – partenerul tau pentru lucrari de calitate Ceresit – partenerul tau pentru lucrari de calitate
5 sfaturi pentru amenajarea eficienta a unei bai mici 5 sfaturi pentru amenajarea eficienta a unei bai mici
Cu Ceresit Re-New reparatiile rosturilor devin floare la ureche Cu Ceresit Re-New reparatiile rosturilor devin floare la ureche

Vezi mai multe articole