on

Aplicatia TNI iti ofera Acces Gratuit la Targul National Imobiliar

15 mai, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Persoanele aflate în căutarea de locuințe sau oportunități de investiții, profesioniștii din domeniu și cei care prospectează piața imobiliară sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 19 mai 2023, ora 10.00 la Palatul Parlamentului. Evenimentul are loc până duminică, 21 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 117, 136, 385, stația Casa Academiei), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Fiind un eveniment de amploare națională și renume internațional, prin vizitarea Târgul Național Imobiliar aveți acces la dezvoltatori și agenții imobiliare ce prezintă oferte imobiliare actualizate, supuse unor campanii speciale de reducere de prețuri, puteți discuta direct cu experți în domeniu ce vă pot consilia în luarea celor mai bune decizii și puteți observa tendințele actuale din piața imobiliară.

 

Începe Târgul Național Imobiliar TNI
19-21 MAI 2023, Palatul Parlamentului
Proprietăți noi cu prețuri între 32.500 euro și 18 milioane de dolari!
RECORD DE OFERTE IMOBILIARE ȘI SOLUȚII DE CREDITARE !
Detalii pe site: www.targulnationalimobiliar.ro

Atenție! Cititorii și Forumiștii Misiunea Casa pot opta pentru achiziția unui BILET de INTRARE 20 RON sau pentru acces gratuit pe baza QR codului generat cu aplicația TNI!

Recomandăm tuturor vizitatorilor să instaleze aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur. În plus, vizitatorii au acces gratuit în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI. Aplicația este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! Fără QR cod generat cu aplicația de mobil TNI, costul biletului de intrare este de 20 de lei.  Descarcă ACUM aplicația TNI și INTRI GRATUIT!

Programul de vizitare este vineri și sâmbătă 10.00- 19.00, iar duminică 10.00- 16.00!

TNI: RECORD MINIM si MAXIM -  Proprietăți imobiliare de la 32.500 euro la 18.000.000 USD !


"Ediția TNI ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului reunește 110 de companii expozante ce au pregătit peste 20.000 de oferte de locuințe noi, dar și vechi: de la proprietăți low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive, construcții tiny house, vile la periferia capitalei, case timberframe, până la penthouse-uri și oportunități de investiții pe litoralul românesc, în Dubai, Spania și chiar Miami.

Proprietățile noi ofertate în cadrul evenimentului au prețul de pornire de 32.500 euro pentru o garsonieră în zona de sud a capitalei, ce face parte din portofoliul Premier Imobiliare și ajung până la 18 milioane de dolari, pentru cea mai scumpă ofertă promovată la târg, ce este un apartament de lux în Miami SUA, cu facilități multiple de agrement, situat în apropierea oceanului, din portofoliul Emax Real Estate.

Pentru a fi un eveniment complet și a răspunde la nevoilor tuturor clienților, această ediție TNI reunește inclusiv proprietăți vechi, oferte de închiriere și un număr record de instituții financiar bancare pregătite să ofere variante avantajoase de finanțare vizitatorilor târgului imobiliar." ne-a declarat Doamna Cristina Bercea, PR Manager al Târgului Național Imobiliar

Printre companiile, asociațiile profesionale și proiectele imobiliare prezente la târgul imobiliar se numără: Plaza Residence, OBA Different by Luxury, Axxis Nova Resort & Spa, Emax Real Estate, Imobiliare Dubai, EnVogue Residence, e-ON, Titirez.ro, Villa Nova Residence, 81 Residence, Magnolia Urban Residence, Dimmer, Ambiance Residence, Imobiliare.net, Avangarde by the lake, IMOBILIARE.ro, Roka Residence Colentina, Campisi Emirates, ImoPR, Bella Vitta Residence, 8 Residence Balotești, Panorama City, Central Address, Ideal Residence, Premier Imobiliare, Cavar Residence, Imopedia.ro, Prestige Residence, Becali Imobiliare, Drumul Taberei Residence, National Association of Realtors NAR, Asociația Română a Electricienilor AREL, Asociația Brokerilor Imobiliari ABI, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare CPI, Logicassa, Alpha Bank, Vista Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, Banca Transilvania, Bayer Credit, Nataela Residence, Eurolife FFH, Cipriani Residences Miami, Saint Regis Residences Miami, Damac Bay 2 by Cavalli Dubai, Nils Imobiliare, Apulum94, ZeeN Casa, New Residences, și alții pe care-i veți descoperi aici.

 

TNI: Cresc sau scad prețurile locuințelor? Estimări pentru perioada următoare!


Conform indicelui Imobiliare.ro, la nivel național prețul mediu solicitat în luna aprilie pentru o locuință a ajuns la valoarea de 1.425 euro/mp, în scădere cu 0,6% față de luna martie 2023, dar în creștere cu 0,6% față de luna aprilie 2022.  În capitală valoarea medie actuală este de 1500 euro/mp, iar Clujul se menține orașul din țară cu cel mai scump preț pe mp, respectiv 2.421 euro/mp.

,,Deși așteptarea generală viza corecții importante de preț pe piața rezidențială, iată că tranzacțiile nu sunt înghețate și în plus se observă o consolidare a prețurilor. Există totuși contraste, acele segmente dependente de finanțare bancară - mass-market în general - sunt supuse unor presiuni, în timp ce proiectele imobiliare care au un concept de locuire bine conturat, un amplasament bun și care au pus consumatorul și nevoile acestuia în centrul atenției, au atuuri incontestabile. De asemenea, în perioada aceasta, diferențele de preț între nou și vechi, între medium-high, premium și mass market se vor accelera. Pentru perioada următoare premisele sunt bune, prognozele privitoare la inflație sunt revizuite în mod pozitiv, există indicii clare ca dobânzile vor începe să scadă, iar veniturile vor crește cel puțin în același ritm cu inflația, păstrându-se astfel puterea de cumpărare. În aceste condiții, estimăm o reluare a tranzacțiilor, iar pe măsură ce trece timpul și prețurile actuale se mențin, posibilitatea ca acestea să scadă devine tot mai mică. Așadar, este o perioadă propice pentru achiziții, dacă nevoia de locuire și accesul la finanțare există", a declarat  Daniel Crainic, Director Marketing Imobiliare.ro
 

TNI: Dezvoltatorii investesc în facilități de excepție pentru clienți!

În momentul de față se resimte un trend puternic de dezvoltare de proiecte imobiliare complexe, care oferă o gamă largă de facilități pentru clienți, cu accent pe eficiență energetică. Această tendință se datorează creșterii interesului românilor pentru opțiuni de locuit durabile, ecologice ce implică cheltuieli mai mici de întreținere.
„Încă din fazele de concepție a proiectului EnVogue Residence, am pus un accent deosebit asupra calității vieții pe care urmează să o oferim viitorilor locatari ai ansamblului. Astfel că, dincolo de suprafețele generoase, materialele și finisajele de calitate superioară, am inclus panouri fotovoltaice pentru reducerea costurilor la electricitate și o facilitate foarte importantă pentru siguranța rezidenților: adăposturile de protecție civilă. Un alt aspect important, având în vedere evenimentele de la începutul acestui an, este că, deși normativul în vigoare impune construcțiilor noi să reziste la cutremure de până la 8,5 grade pe scara Richter, clădirile noastre au fost proiectate să facă față unor seisme de până la 8,9 grade pe scara Richter. Prețurile de listă ale apartamentelor din proiectul EnVogue Residence, pornesc de la 57.400 de euro pentru garsoniere, 64.800 de euro pentru studiouri și 79.000 de euro pentru două camere, în vreme ce pentru 3 camere se situează la 121.700 de euro – toate aceste sume încadrându-se în plafonul actual pentru TVA de 5%. În cadrul Târgului Național Imobiliar - TNI oferim reduceri de până la 150 de euro pe metru pătrat util pentru apartamentele din cadrul proiectului nostru – ceea ce înseamnă că, raportat la valoarea totală a unei unități locative, discountul poate ajunge până la circa 13.800 de euro”, ne-a spus Radu Dumitrescu, Sales Manager EnVogue Residence

 

TNI- Cartierele din Capitală cu cele mai accesibile prețuri la imobile!

Conform datelor portalului Anuntul.ro, partener al Târgului Național Imobiliar, cele mai accesibile imobile din capitală se găsesc în momentul de față în cartierele Berceni- Giurgiului, Colentina-Obor, Drumul Taberei- Ghencea și Rahova-Sebastian, iar la polul opus se situează apartamentele amplasate în cartierele Aviației, Unirii, Victoriei- Romană și Băneasa.

“La ediția din 19-21 Mai 2023 a TNI, compania imobiliară Premier se prezintă cu oferte foarte atractive din toate subzonele sectorului 4 (Giurgiului, Brâncoveanu, Alexandru Obregia, Metalurgiei, Apărătorii Patriei, Berceni, Olteniței), sectorului 3 (Mihai Bravu, Unirii, Pallady), Popești – Leordeni și al comunei Berceni. Ca tipuri de oferte, prezentăm  vizitatorilor TNI o gamă extrem de variată de imobile: garsoniere cu prețuri de la 32.500 euro, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, penthouseuri și duplexuri. De asemenea, ca unicitate, compania imobiliară Premier prezintă bunuri viitoare (ansambluri rezidențiale aflate în diverse stadii de execuție), imobile noi, dar și imobile din piață veche.“ Giulio Angheloiu, General Manager Premier Imobiliare

Cunoscuți pentru calitatea excepțională la prețuri competitive, Roka Residence oferă un discount special vizitatorilor TNI. „Suntem încântați să participăm la Târgul Național Imobiliar, un eveniment care facilitează întâlnirea cererii cu oferta în sectorul imobiliar. La Roka Residence Colentina ne concentrăm pe aducerea de valoare clienților noștri, oferind oportunități de investiții solide. Prețurile pornesc de la 49.000€ TVA inclus pentru garsoniere și respectiv 79.000€ TVA inclus pentru apartamentele cu două camere. Aceasta este o ocazie unică de a investi în proprietăți de înaltă calitate la prețuri competitive.” Adina Matei, Sales Manager Roka Group

 

TNI: CUMPERI sau ÎNCHIRIEZI ?! Specialiștii au calculat creșterile pe piața chiriilor !

După perioada dificilă prin care a trecut în timpul pandemiei, în prezent, piața chiriilor din România a revenit aproape de normalitate. Pe durata celor 3 zile de eveniment, vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces inclusiv la oferte de închirieri de proprietăți în capitală.

„După cum se știe, vânzările și închirierile de locuințe funcționează după principiul vaselor comunicante, astfel că starea de relativă expectativă ce afectează în momentul de față cel dintâi segment de activitate, pe fondul majorării costurilor de creditare, nu face decât să alimenteze cererea pentru cel de-al doilea. La aceasta se adaugă, desigur, faptul că piața închirierilor a revenit, în proporție de 80-90% putem spune, la normalitate după scăderea provocată de pandemie – asta în condițiile în care majoritatea facultăților au reluat, cel puțin în parte, cursurile față în față, iar companiile optează, de regulă, pentru sistemul de lucru hibrid, care impune prezența la birou a angajaților, chiar dacă nu zilnic. Aceste două tendințe, ce se potențează reciproc, conturează un interes robust pentru închirierea de locuințe, cel puțin în marile orașe – și contribuie, implicit, la menținerea unui trend general ascendent al chiriilor, deși marjele anuale de creștere sunt vizibil mai temperate comparativ cu prețurile de vânzare.” Costina Petrescu, CEO Titirez.ro & imoPR

 

TNI: Randamente MAXIME pentru investițiile profitabile ce se pot realiza în DUBAI!


Sectorul imobiliar din Emiratele Arabe Unite se află într-o continuă expansiune, iar investitorii pot găsi o gamă variată de proprietăți disponibile, de la apartamente mici și până la vile luxoase și proiecte rezidențiale exclusiviste.

”Investițiile în proprietăți imobiliare din Dubai au fost extrem de profitabile în ultimii ani, iar valoarea unei proprietăți poate crește cu 30% până la 100% în timp. Interesul românilor pentru achiziții imobiliare în Dubai este în creștere, având în vedere avantajele financiare pentru investitori, faptul că nu există taxe pe profit, pe proprietate, închiriere sau revânzare, planurile de plată flexibile, prețuri care încep de la 150.000 euro, faptul că investiția este protejată de guvern, plata ratelor și după primirea cheilor, randamente ridicate ale chiriilor și posibilitatea de a deține proprietăți pe viață. Investițiile inteligente în Dubai pot oferi un randament de peste 70% pe an - un lucru nemaiîntâlnit în lume. În consecință, se prognozează că cererea de proprietăți va continuă să crească în 2023, iar prețurile proprietăților s-ar putea aprecia cu cel puțin 10-15%.” Mircea Brânzei, Owner & Founder ImobiliareDubai.ro

La standul Campisi Emirates vizitatorii TNI au posibilitatea de a investi în Dubai și Abu Dhabi, în proprietăți imobiliare cu prețuri începând de la 180.000 euro. În plus, oferim o reducere specială de 10% pe toată durata târgului imobiliar, un pachet de călătorie inclus, posibilitatea de plată către dezvoltator pe o perioadă de 6 ani, ROI garantat și asistență profesională pe durata achiziției.” Gabriel Oprea, International Sales Manager Campisi Holding

 

TNI: OCAZIE - Investiții imobiliare în Spania! Prețuri între 100.000 euro și 10 milioane euro!
 

În cadrul Târgului Național Imobiliar din 19-21 mai de la Palatul Parlamentului vizitatorii au acces la oportunități de investiții imobiliare într-o zonă extrem de populară, pentru cei care caută un climat plăcut și un nivel de trai ridicat.

"Spania este a doua cea mai vizitată țară din lume și în ultimii ani a devenit o destinație populară pentru investiții imobiliare. Există multe avantaje pentru achizițiile imobiliare în această țară, cum ar fi: prețurile accesibile, sistemul fiscal avantajos cu taxe reduse, infrastructura modernizată, climatul excelent cu 320 zile de soare, oportunități de închiriere și programe de zbor pe tot parcursul anului. Portofoliul agenției Casa Spania cuprinde peste 200 de proprietăți deosebite cu vederi uimitoare la Marea Mediterană, iar prețurile pornesc de la 100.000 de euro și ajung până la 10 milioane de euro." Dorina Popovici, Director General Casa Spania 24


TNI: Investiții imobiliare în Miami, Florida! Prețuri între 600.000 dolari și 18 milioane USD !

După Dubai, Andreea Popa, fondator Emax Real Estate, deschide piața din Florida alături de cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Statele Unite și prezintă în cadrul TNI o serie de ansambluri rezidențiale premium și de lux din Miami.

După aproximativ trei ani în care am oferit românilor șansa de a cumpăra, în scop investițional, proprietăți rezidențiale premium și de lux în Dubai, intrarea pe piața din Miami, o premieră pentru România, reprezintă trecerea noastră, detașată, la următorul nivel. Știm că activele imobiliare continuă să prezinte un interes ridicat pentru români, cu atât mai mult în actualul context economic, iar posibilitatea de a face achiziții în SUA, țară mai puțin expusă amenințării directe a războiului ruso-ucrainean, ni se pare una extrem de atractivă. Asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o piață imobiliară solidă, cu tradiție, iar Florida – și, mai specific, Miami – reprezintă una dintre cele mai populare destinații de vacanță de pe continentul american. Prețurile pornesc de la 600.000 de dolari pentru un studio ce este amplasat aproape de ocean, are multiple facilități de agrement și oferă și posibilitate de a obține un permis de ședere temporar și ajung până la maxim 18 milioane de euro.” Andreea Popa, Founder & CEO Emax Real Estate

TNI: Crește interesul pentru achiziția de apartamente în scop investițional, iar ratele direct la dezvoltator sunt metoda preferată de plată


Dezvoltatorii imobiliari privesc cu optimism evoluția pieței imobiliare în anul 2023 și sunt pregătiți să vină în întâmpinarea clienților cu soluții financiare atractive și oferte speciale. 


"Observăm o creștere a interesului pentru achiziția de apartamente noi în scop investițional, principala cauză din spatele acestei tendințe fiind, desigur, randamentul atractiv de 7-10% al imobilelor marca OBA Different by Luxury. Venim în sprijinul clienților noștri cu soluții financiare diversificate, cum ar fi: plată în avans cu discount, rate la dezvoltator, plată eșalonată până la finalizarea construcției și desigur plată prin credit bancar. Mare parte din cei care cumpără în această perioadă apartamente dispun de bani cash și  apelează la soluția de rate la dezvoltator. Pe perioada Târgului Național Imobiliar oferim reduceri importante de 10% la apartamentele din proiectele: OBA Tower, OBA Lake 2 și Urban Residence." Bogdan Alexandru Onea, CEO al O.B.A. Different by Luxury

 

TNI: Piața imobiliară de la malul Mării Negre preferată de cei ce vor să investească în țară!


În ultimii ani, piața imobiliară de la malul Mării Negre a cunoscut o dezvoltare semnificativă, datorită interesului crescând al investitorilor. Zonele cele mai căutate sunt Mamaia și Constanța, unde sunt dezvoltate complexe imobiliare cu apartamente de lux.

“Segmentul imobiliar de lux de la malul Mării Negre, pe care AXXIS Nova Resort & SPA îl reprezintă cu succes, trece printr-o perioadă bună. Litoralul reprezintă un sector al acestei pieţe care este mai greu afectat de fluctuaţii din simplul motiv că este foarte redus ca spaţiu. Orice oraş se poate extinde pe mai multe direcţii, se poate face rost de teren pentru dezvoltări şi de-a lungul drumurilor naţionale sau autostrăzilor, dar de metri pătrați de litoral – nu. Clienţii au înţeles că, în cazul locuinţelor de vacanţă, preţurile se regăsesc în calitatea superioară a materialelor de construcţie, în generozitatea suprafeţelor apartamentelor şi în poziţia excepțională în prima linie la mare. La TNI, AXXIS Nova Resort & SPA vine cu o ofertă de nerefuzat! Doar pe perioada târgului, orice contract de rezervare semnat vine la pachet cu o reducere de 50% din preţul locului de parcare.” Alexandru Bocunescu – director vânzări AXXIS Nova Resort & SPA

 

TNI: ALTERNATIVE - Casele pe structură de lemn, tot mai preferate de români!
 

Casele pe structură de lemn, cunoscute și sub denumirea de case timber frame, sunt o opțiune tot mai populară pentru cei care doresc să își construiască o casă pe un teren pe care îl au deja în proprietate sau sunt interesați să își extindă proprietatea actuală. Această tehnologie de construcție, care are o istorie de sute de ani, a devenit din ce în ce mai solicitată în ultimii ani, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă.

"Principalele avantaje ale caselor timber frame sunt durabilitatea și rezistența. Structura de lemn poate rezista chiar și la cutremure puternice sau la alte evenimente naturale extreme, precum furtunile sau inundațiile. Casele pe structură de lemn sunt de asemenea mai rapide de construit decât casele tradiționale din cărămidă sau beton, deoarece componentele structurii de lemn sunt fabricate în prealabil într-un mediu controlat și acest lucru se traduce printr-o economie semnificativă de timp și bani.” Ovidiu ANDREI, Director Comercial Logicassa

 

Pavilion dedicat "Green Homes" în cadrul TNI


Vizitatorii TNI sunt invitați la standul dedicat "Green Homes " certified by Romania Green Building Council. "Green Homes" sunt acele locuințe sustenabile, proiectate să minimizeze impactul asupra mediului înconjurător, să optimizeze utilizarea resurselor naturale, în timp ce oferă un stil de viață confortabil și modern. Printre caracteristicile cheie ale locuințelor "verzi", sustenabile se numără izolația termică avansată ce reduce pierderile de căldură și economisește energie, panouri solare și alte surse de energie regenerabilă, precum și sisteme de reciclare a apei și de colectare a apei de ploaie pentru utilizare în irigarea grădinilor, sisteme de iluminare și încălzire cu consum redus de energie, precum și facilități pentru colectarea și reciclarea deșeurilor. 

"Numărul dezvoltatorilor de locuințe mai sustenabile este în continuă creștere. Colaborăm cu peste 60 de dezvoltatori de proiecte rezidențiale, certificarea Green Homes fiind cel mai robust sistem internațional de certificare, conceput special pentru îmbunătățirea sectorului rezidențial. Există în prezent peste 17.000 de locuințe certificate sau în curs de certificare cu o valoare de piață de peste 3.5 miliarde de euro. Locuințele certificate de Romania Green Building Council sunt eligibile pentru finanțare prin creditele imobiliare verzi oferite de cele 9 bănci partenere: Raiffeisen Bank, Alpha Bank, BCR, Libra Bank, Vista Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, BRD și Procredit Bank." Monica Ardeleanu, Executive Director and Research Director, Romania Green Building Council

 

EDUCAȚIE IMOBILIARĂ - Lansare de carte în cadrul TNI


În cadrul ediției Târgului Național Imobiliar TNI din 19-21 mai se lansează cartea "Pune produse pe raft", scrisă de unul dintre cei mai creativi oameni din piața imobiliară, Alex Printz!
Această carte este rezultatul a peste 6 ani de cercetare, de analiză a modului de lucru a zeci de agenți imobiliari și a principiilor care le-au asigurat performanța în domeniu. Informațiile pe care le veți citi, sunt aplicate în practică și parte a ADN-ului care ghidează succesul antreprenorilor ce au ales să lucreze în afacerea construită de mine și partenerii mei. Pe parcursul cărții, vom vorbi despre cum un agent aflat la început de drum își poate construi o afacere cu o bază stabilă și sustenabilă, trecând prin câteva etape, care consider că sunt baza unei afaceri de succes în imobiliare și care au fost identificate ca fiind firul roșu invizibil care unea performanța celor care au reușit.” Alex Printz CO-founder și Head of Strategy Mr Exclusivitate, autorul cărților "Cum să ai succes în imobiliare" și "Pune produse pe raft"

 

IMOPEDIA.ro este partenerul tradițional al TNI, iar la ediția din 19-21 mai continuă acțiunile pentru #oLumeImobiliaraMaiBuna. Localizarea exactă a proprietății este principala cerință a cumpărătorilor, iar IMOPEDIA.ro oferă acest serviciu prin parteneriatul cu MLS.ro. Totodată, IMOPEDIA.ro continuă acțiunile de informare a cumpărătorilor prin emisiunile ZAI la o Cafea, susținute de Răzvan Muntean, in cadrul evenimentului.

 

TNI: Prezență internațională și standarde imobiliare corecte
 

“National Association of Realtors -NAR a fost un model pentru APAIR care a adoptat din 2009 valorile NAR, cea mai mare organizație imobiliară la nivel mondial. Codul Etic, Reguli și Proceduri de Cooperare prin MLS, Reprezentarea Exclusivă și educație bazată pe reprezentare exclusivă. Toți partenerii APAIR și aici vreau să menționez în mod special Târgul Național Imobiliar TNI au recunoscut apartenența APAIR la NAR și îl promovează, fiind conștienți că afacerile imobiliare din România pot funcționa corect, legal, eficient și transparent." Dan Negulescu, Ambasador NAR Europa de Est


Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: eON, OBA Different by Luxury, Axxis Nova Resort & Spa, Emax Real Estate,  EnVogue Residence, Exigent Unique Properties, Imobiliare Dubai, Co Genergya, Imobiliare.ro

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia.ro

Parteneri Media: Titirez.ro; Misiunea Casa; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Calendarul targurilor imobiliare din 2024 Calendarul targurilor imobiliare din 2024
Sfaturi utile pe care le poti urma daca locuiesti intr-un apartament de tip studio Sfaturi utile pe care le poti urma daca locuiesti intr-un apartament de tip studio
Politici financiare pentru industria constructiilor. Cum privim statisticile ingrijoratoare? Politici financiare pentru industria constructiilor. Cum privim statisticile ingrijoratoare?
Targul National Imobiliar (TNI) 2024. Radiografie a Universului Imobiliar Targul National Imobiliar (TNI) 2024. Radiografie a Universului Imobiliar

Vezi mai multe articole