on

Targul National Imobiliar (TNI) 2024. Radiografie a Universului Imobiliar

20 mai, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Când infrastructura sectorului 3 al Capitalei se leagă bine de Centură și drumul spre Marea Neagră se scurtează prin evoluția unui drum spre Autostradă, atunci înfloresc comune precum Cernica și Brănești și apar puncte de atracție precum un simpatic sătuc numit enigmatic Vadu Anei... Dar adevăratele schimbări, cele profunde, nu depind de oportunitățile de moment ... ci sunt legate de standardul confortului interior și exterior al caselor în care trăim, de sănătatea lor și a noastră: înălțimea minimă a încăperilor, o baie de serviciu pentru o familie cu mai multe persoane, un view aerisit - care să-ți ofere orizontul unei perspective, un sistem de ventilație cu recuperare de căldură și alte dotări pe care casa viitorului le va integra (prin lege) ... Da, bucureștenii știu cât de important e să ai în apropiere un Parc și o gură ... de Metrou! Dar noi suntem curioși să aflăm cum au evoluat pretențiile potențialilor cumpărători și de aceea, vă invităm la TNI!

 

cand incepe targul imobiliar

 

TNI 2024: Oportunități și provocări în peisajul imobiliar actual

Ediția de primăvară a TNI 2024 va aborda provocările actuale ale pieței imobiliare rezidențiale, inclusiv creșterea chiriilor și a prețurilor, lipsa locuințelor și nevoia de renovare energetică eficientă a fondului locativ existent. În contextul scăderii construcțiilor de locuințe, cauzată de costurile de finanțare mai mari, creșterea prețurilor materialelor și lipsa profesioniștilor calificați, TNI oferă o platformă esențială pentru schimb de informații, discuții și îndrumare în toate aspectele legate de imobiliare rezidențiale.

 

 

De ce să participați la TNI 2024?

  • 7 MILIARDE € în proprietăți imobiliare scoase la vânzare
  • Oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală, provincie și străinătate
  • Reduceri la imobile ce cumulează 350 milioane €
  • Soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței

 

 

Detalii eveniment:

Dată: 24-26 mai 2024
Locație: Palatul Parlamentului, Sălile Unirii și Tache Ionescu
Acces: Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuz 136 - stația Casa Academiei)
Parcare: Gratuită în curtea interioară a Palatului Parlamentului
Bilet intrare: 20 RON sau ACCES GRATUIT pe baza codului QR generat cu aplicația TNI
Descărcați aplicația TNI pentru Android și IOS și descoperiți lista completă de participanți și proiecte imobiliare!

 

Vă așteptăm la TNI 2024!

 

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul evenimentului: Târgul Național Imobiliar TNI. Un eveniment organizat cu profesionalism și dăruire de BDOBC Business Center.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Aplicatia TNI iti ofera Acces Gratuit la Targul National Imobiliar Aplicatia TNI iti ofera Acces Gratuit la Targul National Imobiliar
Calendarul targurilor imobiliare din 2024 Calendarul targurilor imobiliare din 2024
Politici financiare pentru industria constructiilor. Cum privim statisticile ingrijoratoare? Politici financiare pentru industria constructiilor. Cum privim statisticile ingrijoratoare?
Sfaturi utile pe care le poti urma daca locuiesti intr-un apartament de tip studio Sfaturi utile pe care le poti urma daca locuiesti intr-un apartament de tip studio

Vezi mai multe articole