Concursul National al Montatorilor de Pardoseli 2010

10 septembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In perioada 8 – 12 septembrie are loc a patra editie a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli, in Pavilionul 18 din cadrul complexului expozitional Romexpo.
 
Competitia, care ii aduna la un un loc pe cei mai buni profesionisiti din industria parodoselilor, va cuprinde doua categorii: pardoseli elastice (in cadrul careia se vor executa patru tipuri de montaje - linoleum, mocheta tesuta, mocheta compacta si PVC antiderapant) si pardoseli din lemn (presupune executia unui montaj de parchet si a finisajelor aferente).
 
La concurs participa 28 echipe - 14 echipe a cate trei montatori pentru pardoseli flexibile si 14 echipe a cate un montator pentru parchet.
 
Evenimentul este organizat de catre Asociatia Profesionistilor din Industria Pardoselilor din Lemn (APIPL) si Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), cu sprijinul Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si Asociatiei Europene EUFA P+F (Asociatia Europeana pentru Promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si a Montatorilor de Pardoseli).
 
Sponosorul principal al concursului este Thomsit, marca numarul 1 in Germania si in Europa la tehnologii si produse pentru aplicarea pardoselilor.
 
Sponsorii concursului (in ordine alfabetica): Altro Romania, Alveco Montaj Parchet, Bauland International, Bauwerk, Bona Romania, ECOLAB, FLOOR Design, Forbo Flooring Systems, Gerflor Romania, Glamour Floors, Janser Romania, Kronospan Romania, Loba, LT TOP PARCHET, MAPEI, ParchetStore, Perpetuum, Romskan, SET PROD COM, Volkas, Wakol.
 
Partenerii media ai concursului (in ordine alfabetica): Agenda Constructiilor, Bicau, Casa si Gradina, MisiuneaCasa.ro, PreturiDeLista.ro, Realitatea TV si 1001case.ro.
 
Echipa castigatoare va reprezenta Romania la Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, care va avea loc anul viitor in Germania, orasul Feuchtwangen, in perioada 30 iulie - 2 iulie.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce trebuie sa stim despre rezistenta parchetului si avantajele oferite Ce trebuie sa stim despre rezistenta parchetului si avantajele oferite
Montarea tipurilor de parchet Montarea tipurilor de parchet
Profile trecere pe pardoseala Profile trecere pe pardoseala
Cum se realizeaza designul placilor ceramice Cum se realizeaza designul placilor ceramice
Aplicarea chitului de rosturi pentru gresie si faianta Aplicarea chitului de rosturi pentru gresie si faianta
Despre linoleum Despre linoleum

Vezi mai multe articole