Cum poti cumpara produse de amenajare la ce pret vrei tu

30 iulie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sa fim sinceri, cumparaturile fac parte din viata noastra cotidiana. E clar ca o buna parte din timp ne-o petrecem fie la cumparaturi fie discutand despre ele. De multe ori se intampla sa auzim pe cineva spunand “Eu nu ma uit la pret!”. Sa-l credem? Eu ma uit la pret si sunt sigur ca la fel faci si tu. Ca pretul e mic sau mare, asta e cu totul alta discutie. Toti vrem sa facem cea mai buna afacere. Exista preturi pentru fiecare, nu e un mit!
 
Fie ca vorbim de materiale de constructii, unelte sau decoratiuni, in orice categorie exista obiecte asemanatoare dar la preturi diferite. In linii mari, pentru produse de acelasi tip exista trei paliere de preturi, stabilite in functie de caracteristicile de baza si cele suplimentare pe care le ofera fiecare. Tine de noi sa gasim cel mai bun pret.
 
Sa vedem cateva exemple!
 
 
 
Parchetul masiv are ceva aparte. Pana mai de curand el impresiona si prin masivitatea pretului. Acum nu mai este cazul pentru ca a devenit o optiune mai accesibila din acest punct de vedere. Accesand pozele din acest articol vei putea gasi diverse oferte pentru parchet.
 
Parchetul Masiv este indisputabil regele parchetului. O podea placata cu parchet masiv impresioneaza prin senzatia de siguranta si multiplele beneficiile pe care le ofera. Din punct de vedere estetic, lemnul natural al parchetului de stejar cu o grosime de 15mm, de exemplu, innobileaza orice spatiu, oricare i-ar fi destinatia. Din punct de vedere
pragmatic, acest tip de parchet este extrem de rezistent si durabil datorita naturii lemnului, a modului prin care a fost realizat si a montarii prin lipire. 
 
La un alt pret gasim Parchetul Stratificat care se apropie prin calitatile sale de parchetul masiv. La o grosime de 14mm, un Parchet Stratificat de Stejar de calitate poate fi raschetat de mai mult de trei ori, lucru care ii ofera o rezistenta deosebit de mare in timp. Aspectul distins al lemnului natural din care este realizat poate fi pus la lucru intr-o multime de decoruri, atat in dispunere uniforma cat si in modele originale.
 
Spatiu sa fie, ca mocheta-l acopera tot!
 
Sunt locuri care nu au nevoie sa fie acoperite cu gresie sau parchet dar c
are nu pot ramane nici la stadiul de ciment gol. Mocheta e alternativa cea mai accesibila si cea mai practica pentru astfel de spatii.
 
 
 
Mocheta cu pretul cel mai mic are o tesatura cu fire din polipropilena pe un suport din Latex, cu o inaltime a firului de 3mm. Un alt lucru care o caracterizeaza este greutatea mica - 320gr/mp si grosimea de 2.5mm. Fiind un produs “basic”, este potrivita pentru locurile unde nu se pune accent pe aspectul estetic. Chiar si asa, acest tip de mocheta are un fir protejat cu Teflon si poate fi aspirata si spalata cu substante chimice.
 
In intervalul superior de pret descoperim mocheta cu tesatura buclata plasata pe un suport de tip Action-Back. Fata de precedenta mocheta, aceasta are o greutate mai
mare pe mp – 1150gr, fapt care o ajuta la o asezare mai fixa pe sol. In plus, se distinge si printr-un aspect mai deosebit dat de grosimea mai mare – 4mm – si de modul cum este realizata tesatura. Bineteles ca si aceasta mocheta este realizata dintr-un fir protejat cu teflon care-i confera o rezistenta sporita la murdarire.
 
La varful acestei game se gaseste tot o mocheta cu tesatura buclata, care iese in evidenta prin lungimea mai mare a firului – 6mm, greutatea mai mare pe mp – 1400gr si o grosime considerabil mai mare – 8,5mm. Toate aceste caracteristici fac din aceasta o solutie eleganta si practica, atat pentru casa dar si pentru cladirile cu destinatie comerciala.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Parchetul si incalzirea in pardoseala Parchetul si incalzirea in pardoseala
Acordati-i parchetului atentia necesara Acordati-i parchetului atentia necesara
Procesul de lacuire Procesul de lacuire
Tu vei inlocui anul acesta gresia si faianta veche? Tu vei inlocui anul acesta gresia si faianta veche?
Aplicarea chitului de rosturi pentru gresie si faianta Aplicarea chitului de rosturi pentru gresie si faianta
Mocheta sau linoleum: amandoua trebuie montate (I) Mocheta sau linoleum: amandoua trebuie montate (I)

Vezi mai multe articole