Placari cu piele naturala pentru pereti si pardoseli

24 septembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru cei care cauta ceva deosebit pentru amenajarea casei, o buna alegere ar putea fi pardoseala acoperita cu piele naturala. Este un finisaj care se deosebeste clar de toate celelalte tipuri de pardoseli si confera o nota de rafinament spatiilor in care este utilizat. Designerii Nextep Leather ofera variante de amenejare atat pentru pereti cat si pentru pardoseli.
 
Eleganta pielii naturale transforma interiorul casei intr-un spatiu confortabil, cald si sofisticat in acelasi timp. Pardoselile din piele necesita solutii sofisticate de design si un timp indelungat de prelucrare, de pana la 2 luni. Producatorul utilizeaza un mod de lucru vechi, dar rafinat, folosind in prelucrare tanin si praf de lemn. Este stiut faptul ca taninul patrunde in pielea naturala, stopeaza imbatrinirea si determina modificarea ei, astfel incat sa poata fi prelucrata ulterior.
 
Un asemenea finisaj este recomandat atat pentru spatii residentiale cat si pentru spatii comerciale. Atat in cazul peretilor cat si al pardoselilor sunt realizate placi de genul celor de gresie sau faianta, avand deasupra un strat din piele naturala de 2,5 mm grosime. Stratul central este din placaj 100% mesteacan cu grosimea de 14 mm, iar montarea se face prin sistem flotant fara adeziv.
 
Pielea este tratata pentru rezistenta la foc si impermeabilitate, oferind incusiv o buna izolare termica. Specialistii recomanda verificarea suprafetelor pe care urmeaza a fi montate placile si umiditatea in cazul montajului direct pe pardoseala. Cu cat suprafetele sunt mai netede si uscate, nu exista riscul unor deformari a peretilor sau pardoselilor, dupa montajul finisajului.
 
Pentru montajul pe ceramica, marmura si monturi metalice este necesara o buna netezire cu echipamente corespunzatoare. Fiind un produs natural, fiecare placa are particularitatile ei, varietatea umbrelor de culoare, a cutelor, vene sau orice alte semne distincte contribuie la amplificarea frumusetii pielii naturale. Pentru curatare si intretinere va sugeram sa utilizati un detergent neutru, diluat cu apa in proportia de 1:15, concentratia optima pentru a reda pielii stralucirea. Nu turnati detergent direct, folositi o carpa moale si stergeti usor suprafata, lasand apoi sa se usuce.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pardoseala din lemn Pardoseala din lemn
Renovare pardoseala veche – Scurt ghid pentru efectuarea corecta a lucrarii Renovare pardoseala veche – Scurt ghid pentru efectuarea corecta a lucrarii
Galeria Buhara | Structura si culoarea chilimurilor Galeria Buhara | Structura si culoarea chilimurilor
Mocheta sau linoleum. Amandoua trebuie montate (II) Mocheta sau linoleum. Amandoua trebuie montate (II)
Reconditionarea pardoselii: sfaturi de realizare a lucrarii si scheme ajutatoare Reconditionarea pardoselii: sfaturi de realizare a lucrarii si scheme ajutatoare
Covorul tesut manual – o mangaiere pentru suflet, ochi si talpi Covorul tesut manual – o mangaiere pentru suflet, ochi si talpi

Vezi mai multe articole