Cum sa imbini noul cu vechiul

28 octombrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pe cat de spectaculos si inovator este designul interior contemporan, pe atat de fascinante si valoroase sunt piesele de mobilier si decoratiunile vintage sau antice. Daca vrei sa stapanesti arta de a imbina cele doua lumi intr-un design complementar, ghideaza-te dupa exemplele de mai jos. Chiar daca un stil eclectic este mai greu de obtinut, rezultatul final merita intreaga osteneala. Afla cum poti integra cu succes acele piese mostenite din generatie in generatie sau descoperite la targurile de antichitati in cadrul unei compozitii moderne.

1. Canapeaua si fotoliu din anii '60 au fost retapitate pentru a le conferi un aer sofisticat. Intrucat stilul acestui mobilier nu se demodeaza niciodata, alegerea celorlalte piese de mobilier si a imprimeurilor s-a facut in jurul acestor piese vintage.

2. Asigura-te ca mobilierul din lemn vintage nu creeaza o nota discordata printre celelalte suprafete noi folosite. Poti face acest lucru prin alegerea unor piese de mobilier sau decoratiuni din lemn noi care sa asigure continuitate. In cazul de mai jos, masa din living si rama tabloului vin în completarea corpului de langa perete, emanand aceeasi caldura prin esentele de lemn asemanatoare.

3. Accentele de verde reusesc sa insufleteasca nuanta lemnului si creeaza continuitate intre tablou si bufet. Obiectele de ceramica, alaturi de culorile tabloului formeaza, din punct de vedere estetic, un tot unitar.

4. Proprietarii au pastrat poarta originala a casei, contruita in 1968, si au imprimat motivul acesteia pe peretii de beton, pentru a o integra in noul design modern.

 

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Muzeul Literaturii Romane Muzeul Literaturii Romane
CUM ALEGI DESIGNERUL DE INTERIOR POTRIVIT PENTRU PROIECTUL TAU CUM ALEGI DESIGNERUL DE INTERIOR POTRIVIT PENTRU PROIECTUL TAU
Hanul lui Manuc Hanul lui Manuc
Teatrul Nottara Teatrul Nottara
Tour of life Tour of life
Vopseaua pentru creta Vopseaua pentru creta

Vezi mai multe articole