on

DEQORIA ofera o gama variata de microciment

28 octombrie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sunt atatea modalitati in care poate fi utilizat microcimentul, incat, pe drept, poate fi incadrat in categoria celor mai versatile materiale, la ora actuala, in ceea ce priveste amenajarea sau renovarea unui spatiu.

 

Specialistii de la DEQORIA cunosc vasta intrebuintare a microcimentului si de aceea pun la dispozitie diverse tipuri, care se preteaza in amenajarile interioare, dar si in cele exterioare. Iata cateva dintre optiunile de top ale microcimentului DEQORIA!

 

Microcimentul cu textura foarte fina

 

MICROCIMENTO® ORIGINAL: acest tip de microciment are o textura foarte fina, fiind ideal pentru cei care-si doresc o amenajare contemporana. Este potrivit atat in interior (pentru blaturi de bucatarie, tavan, usi, peretii din zona de dus etc.), dar si in cele de exterior (fatade, trotuare, terase, mobilier etc.).

 

Microcimentul original de la DEQORIA este foarte popular in cazul spatiilor rezidentiale, pentru ca este rezistent la apa, se aplica usor, este disponibil in mai multe nuante si usor de intretinut. Pentru el opteaza cei care isi doresc o renovare la un pret avantajos, deoarece materialul are capacitatea de a oferi un aspect ca nou fara sa fie nevoie de achizitii costisitoare: mobila peste care se aplica microciment va parea dintr-o data mai moderna, iar gresia veche va fi inlocuita de o podea cu un aspect uniform. 

 

Microcimentul cu o granulatie mai mare

 

MICROCIMENTO® RUSTIC: microcimentul din aceasta gama este o alegere foarte buna pentru cei care vor sa creeze un design apropiat de natura, pentru ca acest tip este mai putin lustruit. Microcimentul de tip rustic se preteaza in cazul spatiilor amenajate in stil industrial, pentru ca are un aspect de beton. De asemenea, se potriveste foarte bine atat in interior, cat si in amenajarea spatiilor exterioare.

Microcimentul deosebit de rezistent

 

BAXAB® RUSTIC: iata unul dintre cele mai rezistente si mai avansate tipuri de microciment, din punct de vedere tehnic, de pe piata, la ora actuala! Avand in vedere rezistenta si durabilitatea sa, se preteaza in cazul spatiilor cu trafic intens, din zonele publice sau comerciale. Alte calitati ale microcimentului Baxab Rustic sunt: 100% impermeabilitate, intretinerea usoara, rezistenta la raze UV, inghet si dezghet si un pret competitiv.

 

Un alt exemplu din aceasta categorie este si microcimentul BAXAB®, care este cel mai recent produs de acest tip adaugat in oferta DEQORIA. El imbina caracteristicile inovatoare ale Baxab Rustic si designul inconfundabil al Microcimento®, oferindu-i astfel un finisaj deosebit si o rezistenta ridicata. Se recomanda, de asemenea, in amenajarea spatiilor intens frecventate: hoteluri, mall-uri, restaurante etc.

 

Microciment pentru piscine

 

T/Swim este un alt tip de microciment de ultima generatie de la DEQORIA. Tehnologia de fabricatie ii asigura microcimentului rezistenta sporita la chimicalele ce se utilizeaza in apa din piscina, in aburi, precum si la actiunea razelor UV. In plus, un alt avantaj de luat in considerare al microcimentului T/Swim este acela ca este disponibil in numeroase culori. Se intrebuinteaza, asadar, atat pentru piscine si zonele adiacente acestora, cat si pentru SPA-uri. 

 

In concluzie, in proiectele de amenajari interioare, microcimentul isi poate gasi numeroase intrebuintari, el putand fi aplicat: pe pereti, pe podele, pe blat, pe mobila, dar si in proiectele din mediul exterior (terase, piscine, alei etc). Microcimentul DEQORIA are un raport calitate-pret corect, fiind o alternativa moderna si accesibila de renovare a unui spatiu rezidential sau industrial.

Sursa foto: Deqoria

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Caramida - un materiale de constructii cu istorie Caramida - un materiale de constructii cu istorie
Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie I Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie I
Aplicatiile lemnului compozit in constructii Aplicatiile lemnului compozit in constructii
Ce sunt profilele WPC si la ce le poti folosi Ce sunt profilele WPC si la ce le poti folosi
Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii? Cum sa alegi cele mai potrivite materiale de constructii?
Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton

Vezi mai multe articole