on

DIY: Corpuri de iluminat pe care le poti realiza singur

08 noiembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In ultimul timp, proiectele de tip DIY (Do it yourself) au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate si in tara noastra. Daca nu ai inspiratie si nici nu stii de unde sa incepi, poti sta linistit, vei gasi pe internet o multime de idei atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele care au deja experienta cu astfel de proiecte.

Astazi vom vorbi putin despre corpurile de iluminat si despre proiectele de tip DIY. Nelipsite din casele noastre ele pot schimba radical atmosfera din orice camera. Dar indiferent de design-ul camerei tale sau a corpurilor de iluminat, trebuie sa fii atent la lumina emanata, ea nu trebuie sa fie foarte puternica, pentru ca va deveni obositoare pentru ochii nostri. 

Cum alegem proiectul pe care sa il realizam?

In functie de materiale

Unele proiecte arata foarte bine in poze, dar s-ar putea sa iti fie foarte dificil sa gasesti toate materialele de care ai nevoie, uneori chiar imposibil. Alege un proiect care poate fi realizat cu materiale obisnuite sau care pot fi gasite usor.

Complexitate

Nu toate proiectele pe care le gasim pe Youtube, Pinterest, Facebook sau alte retele de socializare sunt usor de realizat, daca esti incepator alege un proiect cat mai simplu. Si pe masura ce te obisnuiesti cu ele poti incerca proiecte din ce in ce mai complexe.

In functie de preferinte

Alege un proiect care sa iti placa si la care sa muncesti cu drag. Inainte de a incepe sa lucrezi nu uita sa stabilesti si locul in care vei aseza rezultatul muncii tale. Astfel ii poti schimba design-ul si dimensiunile. 

Nu trebuie sa fii dezamagit daca proiectul nu ti-a reusit din prima incercare, continua sa incerci.:)

In continuare iti prezentam cateva idei simple si foarte usor de realizat, dar cu rezultate uimitoare. Nu ai nevoie de foarte multe materiale, trebuie dar sa te inarmezi cu putina indemanare si rabdare  si vei putea realiza o lustra demna de invidiat.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Constructii cu caramizi din sticla Constructii cu caramizi din sticla
Panta de scurgere Panta de scurgere
Pereti a la nature Pereti a la nature
Solutii handmade pentru ramele foto Solutii handmade pentru ramele foto
Cum cureti vopseaua de pe lemn Cum cureti vopseaua de pe lemn
Micile proiecte pentru casa ta debuteaza in forta Micile proiecte pentru casa ta debuteaza in forta

Vezi mai multe articole