Dormitor in stil chinezesc

Dormitor in stil chinezesc

19 iulie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Extremul Orient a reprezentat o fascinatie pentru europeni. Ispita orientului indepartat l-a determinat pe Marco Polo sa realizeze legendara sa calatorie din Venetia pana in Beijingul de astazi. Cum cultura si filozofia de viata orientala sunt indreptate catre meditatie, liniste interioara si regasire a sinelui, amenajarea unui dormitor in stil oriental poate fi raspunsul castigator pentru cei care vor sa duca o viata zen.

Rosul este culoarea dominanta in designul oriental. Un perete rosu se potriveste de minune cu rama neagra a unui tablou. Nu gresesti nici daca veiozele, cearsaful sau pernele sunt tot negre.

Amenajare dormitor in stil chinezesc

Creaza un contrast intre zona patului si restul camerei. Daca lenjeria si peretele din dreptul patului sunt rosii, balanseaza coloristica folosind ocru, bej pentru noptiere, veioze si restul peretilor.

Daca decizi sa predomine negrul, ideal ar fi sa-l armonizezi cu galben, motive florale si pasari. Foloseste borduri din lemn, panouri cu dragoni, lampioane si vopseste peretii in culoarea umbrei de hartie.

Amenajare dormitor chinezesc in galben si negru

Fii echilibrat in amenajarea dormitorului in stil chinezesc si echilibrul isi va face loc in viata ta.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alegerea saltelei: recomandari pentru o investitie inteleapta Alegerea saltelei: recomandari pentru o investitie inteleapta
10 modalitati de a face un dormitor mic sa para mare 10 modalitati de a face un dormitor mic sa para mare
Saltele cu memorie vs. Saltele ortopedice. Ce ar trebui sa aleg? Saltele cu memorie vs. Saltele ortopedice. Ce ar trebui sa aleg?
Ce trebuie sa stii cand iti alegi pilota Ce trebuie sa stii cand iti alegi pilota
Amenajare apartament mic - dormitor si baie Amenajare apartament mic - dormitor si baie
3 sfaturi de care sa tii cont in achizitionarea unei saltele 3 sfaturi de care sa tii cont in achizitionarea unei saltele

Vezi mai multe articole