Dormitor in stil chinezesc

Dormitor in stil chinezesc

19 iulie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Extremul Orient a reprezentat o fascinatie pentru europeni. Ispita orientului indepartat l-a determinat pe Marco Polo sa realizeze legendara sa calatorie din Venetia pana in Beijingul de astazi. Cum cultura si filozofia de viata orientala sunt indreptate catre meditatie, liniste interioara si regasire a sinelui, amenajarea unui dormitor in stil oriental poate fi raspunsul castigator pentru cei care vor sa duca o viata zen.

Rosul este culoarea dominanta in designul oriental. Un perete rosu se potriveste de minune cu rama neagra a unui tablou. Nu gresesti nici daca veiozele, cearsaful sau pernele sunt tot negre.

Amenajare dormitor in stil chinezesc

Creaza un contrast intre zona patului si restul camerei. Daca lenjeria si peretele din dreptul patului sunt rosii, balanseaza coloristica folosind ocru, bej pentru noptiere, veioze si restul peretilor.

Daca decizi sa predomine negrul, ideal ar fi sa-l armonizezi cu galben, motive florale si pasari. Foloseste borduri din lemn, panouri cu dragoni, lampioane si vopseste peretii in culoarea umbrei de hartie.

Amenajare dormitor chinezesc in galben si negru

Fii echilibrat in amenajarea dormitorului in stil chinezesc si echilibrul isi va face loc in viata ta.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Salteaua – Cum o alegi pe cea potrivita?! Salteaua – Cum o alegi pe cea potrivita?!
Cele mai bune saltele pentru patul și spatele tău Cele mai bune saltele pentru patul și spatele tău
Schimbarea si spalarea cearsafurilor – ce greseli poti sa faci Schimbarea si spalarea cearsafurilor – ce greseli poti sa faci
Decorarea dormitorului: 3 sugestii complete pentru un dormitor de catalog Decorarea dormitorului: 3 sugestii complete pentru un dormitor de catalog
De ce să cumperi o saltea din spumă cu memorie? De ce să cumperi o saltea din spumă cu memorie?
Dormitorul din mansarda Dormitorul din mansarda

Vezi mai multe articole