on

Flexibilitatea de lucru pe santier: un vis transformat in realitate de gama XR FLEXVOLT de la DeWalt

15 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Unul dintre aspectele esentiale, de care tine cont orice meserias in momentul inceperii unei lucrari, este asigurarea unei surse de curent pentru uneltele electrice. Astfel, se pierde foarte mult timp cu racordarea santierului la reteaua de curent, iar mai apoi cu mutarea sursei in locurile unde este nevoie de electricitate. De acum, insa, aceasta necesitate este istorie!

Mai exact, problema a disparut din momentul aparitiei pe piata a gamei XR FLEXVOLT de la DeWalt, producator care a introdus pe piata o inovatie fara egal: acumulatorii de mare putere pentru uneltele de taiat si polizat. Avantajul unic este acela ca sculele care folosesc aceasta tehnologie raman in continuare la fel de performante precum cele alimentate la curent electric dar, spre deosebire de acestea, permit utilizarea in zone in care accesul la energia electrica nu este posibil. Un alt avantaj major este faptul ca acumulatorii pot fi reincarcati, folosind statii de incarcare din aceeasi gama.

Practic, meseriasii beneficiaza de puterea furnizata de acumulatorii de 54V pentru o intreaga gama de scule electrice, fara a mai depinde de surse fixe de energie si fara a mai fi incomodati de cablurile de alimentare. Acumulatorul DeWalt XR FLEXVOLT este, in prezent, singurul de pe piata care poate fi utilizat la consumatori de 54V sau 18V si este complet compatibil cu gama de scule electrice XR.

De retinut ca aceste unelte trebuie utilizate exact pentru aplicatiile proiectate si doar cu accesoriile concepute pentru fiecare dintre acestea (discuri pentru metal, discuri pentru gresie etc). Acelasi lucru se aplica si in cazul burghielor, unde trebuie utilizate capete adaptate fiecarui material care urmeaza sa fie gaurit (zidarie, lemn, metal, beton etc).

Daca vrei sa afli mai multe despre performantele produselor Dewalt din gama XR FLEXVOLT, te invitam la Magazinul Yalco (Pipera 48) pe 20 septembrie, in intervalul 14:00 – 17:00 pentru o demonstratie de forta. Vei avea sansa de a asista la demonstratii inedite, concursuri si probe de indemanare, tombola cu premii si alte surprize. Pentru a fi prezent la evenimentul “Incredibil de flexibil” de la Yalco, te poti inregistra gratuit aici!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa iti alegi masina de gaurit si insurubat Cum sa iti alegi masina de gaurit si insurubat
Compresoarele de aer: la ce ne ajuta? Compresoarele de aer: la ce ne ajuta?
Tot ce trebuie sa stii despre polizoare Tot ce trebuie sa stii despre polizoare
Cum se intretine drujba Cum se intretine drujba
Cum sa iti organizezi magazia Cum sa iti organizezi magazia
Alegerea unui disc diamantat potrivit Alegerea unui disc diamantat potrivit

Vezi mai multe articole