on

La Praktiker, cumparatorii beneficiaza de servicii complete de finantare prin creditul Cetelem

10 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cetelem oferă finanţare pe loc şi rate fixe în punctele de lucru din cadrul magazinelor Praktiker. Cumpărătorii care vin la biroul de credit sunt îndrumaţi de un consultant Cetelem pentru a alege într-un mod responsabil creditul care li se potriveşte, în cele mai avantajoase condiţii financiare.

În plus, un cumpărător beneficiază automat de un card de credit în lei, co-branded Cetelem-Praktiker, care îi oferă acces permanent la linia de credit aprobată.

Praktiker este alături de clienţii săi şi îi ajută să ţină pasul cu schimbările din casele lor, fie că este vorba de renovare, reamenajare sau decorare, prin intermediul creditului Cetelem.

„La Praktiker, întâmpinăm cerinţele clienţilor noştri cu soluţii financiare potrivite, deoarece ne dorim să aducem un sprijin real proiectelor lor pentru casă şi grădină. Tocmai de aceea am dezvoltat şi parteneriatul cu Cetelem şi, împreună, propunem în mod constant noi soluţii şi promoţii adaptate nevoilor cumpărătorilor Praktiker din toată ţara.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Beneficiile cardului Cetelem

  • 0 lei comision la activare, emitere şi plata oriunde în lume
  • Tranzacţii în siguranţă, prin opţiunea 3D Secure
  • 0% dobândă la cumpărături pentru o perioadă până la 60 de zile
  • retrageri de numerar de la orice bancomat membru MasterCard

Cardul de credit Cetelem poate fi solicitat în baza actului de identitate în original, fără adeverinţă de venit.

24 de rate fără dobândă

Pentru cumpărături în valoare de cel puţin 2.000 lei, efectuate în orice magazin Praktiker din România, clienţii beneficiază de 24 de rate fără dobândă prin Cetelem. Oferta promoţională este disponibilă în perioada 1 - 31 iulie 2017. Mai multe detalii sunt disponibile pe https://www.praktiker.ro/servicii-financiare/cetelem-ifn/, la biroul de Credit din magazin sau accesând www.cetelem.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Momentul ideal sa iti schimbi garsoniera pe un apartament! - 28 Aprilie 2009 Momentul ideal sa iti schimbi garsoniera pe un apartament! - 28 Aprilie 2009
Evenimentele lunii martie la IKEA® POPAS URBAN Evenimentele lunii martie la IKEA® POPAS URBAN
Bucsaru a iesit din insolventa. Vinde case cu aproape 100.000 de euro Bucsaru a iesit din insolventa. Vinde case cu aproape 100.000 de euro
Intrarea in colaps a aprovizionarii cu gaze Intrarea in colaps a aprovizionarii cu gaze
Stocul de locuinte pune presiune pe preturi Stocul de locuinte pune presiune pe preturi
Miele aduce in Romania masina de spalat rufe cu uscator incorporat si dozare automata a detergentului Miele aduce in Romania masina de spalat rufe cu uscator incorporat si dozare automata a detergentului

Vezi mai multe articole