on

Ne vedem la BIFE–SIM

11 septembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Si anul acesta vom fi prezenti la BIFE-SIM, in calitate de parteneri media. Ne gasesti in pavilionul B1, la standul 214 - 215.

BIFE-SIM, targul international dedicat industriei mobilei, echipamentelor si accesoriilor din Romania, se va desfasura in perioada 12 – 16 septembrie, la Romexpo. Editia din acest an se va desfasura in noile spatii expozitionale - pavilioanele B1 si B2.

BIFE-SIM promite sa fie platforma de lansare a noutatilor a peste 350 de companii romanesti si straine, care vor prezenta solutii ingenioase pentru orice tip de spatiu, dar si pentru toate gusturile. Vor fi expuse si prezentate diferite stiluri de mobilier printre care: contemporan, vintage, art deco, minimalist, baroc, racoco, rustic, neo clasic, eclectic, art nouveau, glamour si multe altele.

O serie de demonstratii practice se vor desfasura de-a lungul zilelor la BIFE-SIM, astfel incat cei interesati sa fie informati cu obiectivitate despre calitatea si caracteristicile mobilierului pe care doresc sa-l achizitioneze fie pentru casa si gradina, fie pentru birouri sau alte spatii.
In cadrul evenimentului organizat de Romexpo in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camera de Comert si Industrie a Romaniei va avea loc si cea de-a XVI-a editie a Concursului National de Design.

Competitia se va desfasura in doua etape si isi propune sa ofere tinerilor designeri de mobilier si decoratiuni interioare posibilitatea de a se afirma. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul targului.

Va asteptam sa descoperim impreuna toate lucrurile frumoase pe care BIFE-SIM doreste sa la imparta cu noi!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amenajarile Interioare si fascinanta lume a Designului de Interior. Cine este Karim Rashid? Amenajarile Interioare si fascinanta lume a Designului de Interior. Cine este Karim Rashid?
Ce este corianul si la ce il putem folosi Ce este corianul si la ce il putem folosi
Tendinte de design interior pentru 2019 Tendinte de design interior pentru 2019

Vezi mai multe articole