on

Tendinte de design interior pentru 2019

16 ianuarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Anul 2019 este anul provocarilor, iar specialistii in amenajari interioare au dezvaluit trendurile in materie de design interior.

Culoarea anului 2019

Culoarea anului curent este `Living Coral`, o nuanta de portocaliu spre piersica, cu insertii aurii. Nuanta a fost aleasa de Institutului Pantone, autoritatea internationala in domeniul culorilor si a sistemelor de culori, fiind descrisa drept: „o nuanta corai care anima si este plina de viata, cu irizatii aurii care energizeaza si atenueaza usor”.

Care sunt tendintele in materie de design interior pentru anul 2019

Elemente naturale

Daca anul 2018 a fost anul cu cele mai multe inspiratii din domeniul tehnologiei, anul acesta tendintele se indreapta spre materiale cat mai natural si proaspete, precum: piatra, cupru, granit, etc. Aceste elemente vor aduce aduce in orice locuinta o nota fresh, senina si cat se poate de linistitoare.

Pattern-urile inflorate

Pattern-urile nu sunt o noutate, ele au fost din ce in ce mai prezente in propunerile specialistilor in amenajari interioare inca de anul trecut. Dar in lunile care urmeaza, decoratorii se asteapta la propuneri iesite din tipare, cu proportii exagerate si culori contrastante.

 

Accente din cupru

In anul 2019 se vor folosi accentele din cupru, dar si un mix intre acesta si alte metale. Cuprul – nuanta globala a pamantului, cu tonurile lui rosiatice si portocalii sunt mai mult decat binevenite in orice locuinta, caci vor aduce acea gura de aer proaspat de care avem nevoie.

 

Pattern-urile Geometrice

Ca si in cazul pattern-urilor inflorate, cele geometrice nu sunt un trend nou, dar in noul an se asteapta ca ele sa devina o prezenta dramatica. Culorile vor fi mult mai indraznete si modelele supradimensionate.

 

Lemnul si mobila

Anul acesta se piesele de mobilier ce vor fi la mare cautare sunt cele compacte, multifunctionale si artistice. Se va cauta mobilierul colorat, care ne poate oferi confort. Specialistii se asteapta si la o crestere a pieselor de mobilier realizate in regim DIY. 

Indiferent de stilul pe care il alegi pentru ocuinta ta, asigura-te ca te reprezinta si ca te va face sa te intorci cu drag acasa.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amenajarile Interioare si fascinanta lume a Designului de Interior. Cine este Karim Rashid? Amenajarile Interioare si fascinanta lume a Designului de Interior. Cine este Karim Rashid?
Ne vedem la BIFE–SIM Ne vedem la BIFE–SIM
Ce este corianul si la ce il putem folosi Ce este corianul si la ce il putem folosi

Vezi mai multe articole