Pulsul chiriilor - 20 octombrie 2010

20 octombrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pretul solicitat pentru inchirierea apartamentelor in zonele centrale din cele mai mari orase din tara este prezentat in cadrul unei analize pe Imobiliare.ro. Desi preturile medii solicitate se mentin la valori relativ ridicate, exista multe oferte punctuale, la preturi atractive.
 
Pretul solicitat pentru inchirierea unei garsoniere dintr-o zona centrala a Capitalei porneste de la 175 euro/luna. Pentru aceasta suma poate fi inchiriata, de exemplu, o garsoniera nemobilata, de 24 mp, situata intr-un imobil construit in 1947 de pe Bulevardul Magheru. Pe Calea Victoriei, in Piata Unirii si Dorobanti, preturile sunt mai mari. Aici, garsonierele mobilate si cu o suprafata ceva mai mare, pot fi de circa 350 euro/luna. Chiriile apartamentelor cu trei camere din aceste zone pornesc, pe Bulevardul Magheru, de la preturi care se situeaza in jurul valorii de 400 euro/luna. 430 euro/luna este chiria solicitata de proprietarul unui apartament cu trei camere, confort 1, cu o suprafata de 80 mp, situat la Universitate. Un apartament cu acelasi numar de camere si aceeasi suprafata, insa la etajul 1 al unei vile de pe Calea Victoriei, poate fi gasit la 450 euro/luna. In Piata Unirii si Dorobanti, pretul de inchiriere al apartamentelor cu trei camere este in medie de 600 euro-luna.
 
Brasovenii pot inchiria garsoniere cu o suprafata de 23-25 mp, in zone centrale ale orasului, pentru un pret care porneste de la 150 euro/luna. Chiriile apartamentelor cu doua camere din zonele centrale incep tot de la 200 euro. Cu aceasta suma poate fi inchiriata o locuinta cu doua camere, confort 1, in zona 15 Noiembrie. Preturile pornesc de la 300 euro/luna pentru apartamentele cu trei camere din Centrul Civic al Brasovului.
 
La Cluj-Napoca, pretul solicitat pentru inchirierea unei garsoniere in centrul Clujului porneste de la 210 euro/luna. Un apartament cu doua camere de 55 mp poate fi inchiriat in apropierea Teatrului National, pentru sume ce pornesc de la 250 euro/luna. In apropierea Facultatii de Litere, pretul de inchiriere al unui astfel de apartament incepe de la 300 euro/luna. Apartamentele cu trei camere semidecomandate din centrul Clujului sunt scoase la inchiriat pentru preturi ce pornesc de la 370 euro/luna, iar cele confort 1 de la 450-460 euro/luna. La aceste preturi, in apropierea zonelor centrale, pot fi gasite si apartamente cu trei camere situate in ansambluri noi.
 
In Timisoara, pretul chiriilor solicitat de proprietarii apartamentelor cu o camera din centrul orasului pornesc de la 190-200 euro/luna. Contra acestei sume sunt scoase pe piata locuinte in zone foarte bune ale orasului, precum Medicina sau Punctele Cardinale, garsoniere de 30-35 mp, complet mobilate si utilate.
 
Sursa: Romania libera

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pe 14 martie incepe MOBILA EXPO - La ROMEXPO gasesti inspiratia pentru o casa cu stil Pe 14 martie incepe MOBILA EXPO - La ROMEXPO gasesti inspiratia pentru o casa cu stil
Bucurestiul isi scoate proiectele imobiliare la licitatie internationala Bucurestiul isi scoate proiectele imobiliare la licitatie internationala
Casa de 300 mp la marginea Bucurestiului Casa de 300 mp la marginea Bucurestiului
Tarifele la energie si gaze vor exploda la vara Tarifele la energie si gaze vor exploda la vara
Conceptele nordice KUMA pentru proiectele rezidentiale Conceptele nordice KUMA pentru proiectele rezidentiale
My First Fiskars® - conceput pentru copii, impreuna cu copii My First Fiskars® - conceput pentru copii, impreuna cu copii

Vezi mai multe articole