on

Sfaturi pentru o casa noua. Site-uri utile pentru primii pasi spre o locuinta

06 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Procesul de cautare a unui apartament poate fi o incercare destul de dificila. Pe langa faptul ca intreaga birocratie iti poate pune rabdarea la incercare, se adauga si indecizia legata de alegerea locuintei si cea despre planificarea tuturor costurilor.

Este usor de inteles ca intregul proces de cumparare-amenajare a unei case este costisitor: atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului. Pentru a simplifica putin operatiunea, recomandarea este aceea de a prioritiza toate lucrurile de care are nevoie casa ta.

Pasul 1: Cumpararea apartamentului: o locuinta cu trei camere de la Nuscocitta

Pana la mutarea in noul apartament, trebuie ca intai sa il gasesti pe cel care corespunde cel mai bine nevoilor tale si ale familiei tale. Pentru a te scuti de drumuri la agentii imobiliare si brokeri, cel mai eficient lucru este o cercetare in prealabil, pe internet, a zonelor care pe care le-ai putea agrea.

Spre exemplu, la Nuscocitta, un complex de ansambluri rezidentiale Bucuresti, poti gasi apartamente cu 3 camere si apartamente cu 2 camere, intr-o zona accesibila. Apartamentele sunt noi, utilitatile si finisajele corespund ultimelor tehnologii, iar camerele sunt luminoase si spatioase pentru intreaga familie.

Pasul 2: Amenajarea apartamentului: aranjarea si decorarea spatiului

Dupa ce ai cumparat apartamentul si dupa ce te-ai hotarat cum vrei sa arate intregul spatiu, este momentul sa creezi sentimentul de “acasa”.

Pentru aceasta, poti cauta pe site-urile online produse si accesorii: de la oale si tigai pentru bucatarie, accesorii pentru baie, tablouri si decoratiuni pentru living la preturi accesibile, lenjerii si perne pentru pat, si alte indispensabile, care fac mai placut traiul din fiecare camera.

Chiar daca lucrurile par a fi simple si destul de clare pe hartie, in momentul cand trebuie sa achiti toate aceste lucruri, socotelile de acasa nu se mai potrivesc cu cele din targ. De aceea, pentru lucrurile pe care ti le doresti neaparat, www.extrasimplu.ro propune un credit rapid de nevoi personale. Simplu de aplicat si rapid de obtinut.

Sursa foto 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

La pas prin sectorul 2 al capitalei La pas prin sectorul 2 al capitalei
Cele mai bune zone de locuit in Bucuresti, din punct de vedere al indicelui calitate-pret Cele mai bune zone de locuit in Bucuresti, din punct de vedere al indicelui calitate-pret
Criza Coronavirusului Si Piata Imobiliara Criza Coronavirusului Si Piata Imobiliara
Piața Imobiliară Rezidențială - Trim II 2022 Piața Imobiliară Rezidențială - Trim II 2022
Locuinta intr-un ansamblu rezidential: avantaje si dezavantaje Locuinta intr-un ansamblu rezidential: avantaje si dezavantaje
Ce trebuie sa stii atunci cand iti doresti sa achizitionezi o locuinta noua Ce trebuie sa stii atunci cand iti doresti sa achizitionezi o locuinta noua

Vezi mai multe articole