on

Aqua City, desemnat proiectul imobiliar cu cel mai puternic impact pozitiv în comunitate la Imobiliare Awards

30 mai, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proiectul a fost nominalizat la alte 3 categorii

 

Aqua City a câștigat premiul “Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate 2021” în cadrul ediției a VII-a a Galei Imobiliare Awards – cel mai cunoscut eveniment de profil care premiază performanţele din industria imobiliară. Premiul, oferit după o amplă analiză a celor 2 jurii independente formate din specialiști din domeniul imobiliar, își propune să recunoască aportul pozitiv adus comunității de către un proiect rezidențial.

 

Proiectele sociale și de intervenție în comunitatea din Giulești, acolo unde este situat ansamblul imobiliar Aqua City, alături de contribuția pentru regenerarea urbană a zonei au impresionat juriul și au adus ansamblului premiul cel mare în categoria Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate, unde au concurat alți 3 finaliști. Juriul a punctat pozitiv și demersul Aqua City de a finanța și distribui gratuit primul ziar din București dedicat unei comunități urbane, cu subiecte relevante pentru locuitorii din zona Giulești-Crângași-Lacul Morii. Totodată, ca partener și sponsor al echipei de fotbal Rapid București, Aqua City susține pregătirea și antrenamentele specifice pentru copiii giuleșteni care provin din medii defavorizate, dar care au un potențial deosebit în dezvoltarea unei cariere sportive.

 

 

Ne bucurăm că eforturile noastre de a aduce plusvaloare comunității din Giulești au fost recunoscute prin acest premiu oferit de profesioniștii din domeniu. Ne-am dorit ca dincolo de dezvoltarea unui proiect imobiliar aliniat la nevoile cumpărătorilor, Aqua City să arate că are o responsabilitate și față de comunitatea extinsă. Astfel, de unele facilități și servicii din Aqua City, așa cum sunt centrul educațional, centrul SPA, magazinele comerciale și chiar spațiile verzi vor beneficia și locuitorii din zonă. În ansamblul său, Aqua City are un rol civilizator în zona Giulești și contribuie la dezvoltarea acestui cartier cu tradiție”, a declarat Adrian Rus, broker-owner RE/MAX Action și Director de Marketing și Vânzări Aqua City.

 

Proiectul imobiliar Aqua City a fost nominalizat la alte 3 categorii: Cel mai bun mix de servicii şi facilităţi, Cea mai impresionantă regenerare urbană și Cel mai bun proiect uz mixt.

 

Complexul Aqua City oferă numeroase facilități rezidenților săi, care au rolul de a crea o comunitate strânsă, durabilă, centrată pe ideea de wellbeing: spații verzi, locuri de joacă, centru educațional, centru SPA, terenuri de sport, securitate 24/7, magazin Lidl. Proiectul, gândit în cele mai mici detalii pentru a asigura viitorilor proprietari un grad mare de confort, are un concept inovator: Aqua City este primul complex rezidențial din România care furnizează apă tratată natural, fără procese chimice, purificată, de o calitate superioară celei din rețeaua de apă publică la robinetul fiecărui apartament din complex.

 

***

AQUA CITY este un ansamblu rezidențial dezvoltat de Aquacity Development pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren și situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Calea Giulești. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vrei sa vinzi casa? Pregateste-o pentru vanzare Vrei sa vinzi casa? Pregateste-o pentru vanzare
Iti cauti o locuinta noua? Iata la ce trebuie sa fii atent! Iti cauti o locuinta noua? Iata la ce trebuie sa fii atent!
La pas prin sectorul 2 al capitalei La pas prin sectorul 2 al capitalei
Cele mai bune zone de locuit in Bucuresti, din punct de vedere al indicelui calitate-pret Cele mai bune zone de locuit in Bucuresti, din punct de vedere al indicelui calitate-pret
Piața Imobiliară Rezidențială - Trim II 2022 Piața Imobiliară Rezidențială - Trim II 2022
Sfaturi pentru o casa noua. Site-uri utile pentru primii pasi spre o locuinta Sfaturi pentru o casa noua. Site-uri utile pentru primii pasi spre o locuinta

Vezi mai multe articole