Cronica scurta a unui eveniment reusit: cum a fost la BIFE-SIM 2017

18 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

BIFE – SIM, cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii din Romania s-a incheiat duminica, dupa 5 zile in care vizitatorii au putut vedea la Romexpo cele mai noi produse, servicii si utilaje promovate de cele mai importante firme din industria lemnului si a mobilei.

Peste 300 de companii au avut standuri in cadrul evenimentului organizat la Bucuresti intre 13 si 17 septembrie, unde si-au expus noutatile, dar au oferit si consultanta in ceea ce priveste achizitionarea pieselor de mobilier, dar si a echipamentelor necesare confectionarii acestora. Cei care au venit la editia din acest an a BIFE-SIM au putut observa un targ organizat conceptual in 6 saloane, fiecare cu un alt specific, unde puteau fi gasite atat obiecte de mobilier clasic, mobila moderna, confortabila sau solutii pentru bucatarii, cat si echipamente si utilaje destinate producatorilor. In afara de companiile romanesti, la eveniment au venit si reprezentanti ai altor 13 tari: Austria, Bulgaria, China, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Macedonia, Moldova, Polonia, Rusia, Ucraina si Ungaria.

Pe toata durata targului au avut loc demonstratii pe diverse teme, de la amenajarea locuintei pana la cele care aratau precizia cu care pot fi realizate piesele de mobilier prin folosirea celor mai moderne utilaje.

In calitate de sustinator al partenerilor din industria lemnului si a mobilei si de partener media al BIFE-SIM, Misiunea Casa a avut un stand in cadrul evenimentului, in spatiul rezervat presei. Vizitatorii au putut primi de la promoterii nostri materiale promotionale inscriptionate cu oferta companiei DIP Panels, unul dintre cei mai cunoscuti producatori ai momentului in materie de trepte si blaturi din lemn masiv.

Iar ca sa iti poti face o idee despre spiritul si evenimentele din cadrul evenimentului BIFE-SIM 2017, iti recomandam sa vizionezi clipul de mai jos:

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Despre inchirierea locuintelor – obligatiile partilor Despre inchirierea locuintelor – obligatiile partilor
Ramanem impreuna si dupa GDPR? Completeaza formularul! Ramanem impreuna si dupa GDPR? Completeaza formularul!
Se tem sau nu dezvoltatorii de o criza imobiliara precum cea din 2008? Se tem sau nu dezvoltatorii de o criza imobiliara precum cea din 2008?
Ce trebuie sa faci cand vrei sa te muti Ce trebuie sa faci cand vrei sa te muti
Evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental Evaluarea si gestionarea zgomotului ambiental
Sfantului Andrei - Traditii si Superstitii Sfantului Andrei - Traditii si Superstitii

Vezi mai multe articole