vacanta in Jamaica

Destinatii fierbinti pentru sezonul rece (II)

23 februarie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Continuam calatoria noastra de saptamana prin unele dintre cele mai cunoscute si apreciate destinatii exotice la care ne-am putea gandi ca v-ar putea oferi o alternativa plina de lumina si de soare, la peisajul mohorat de afara.

Jamaica

Este a treia insula ca marime din Caraibe. Si chiar si asa sunt putine sanse sa dai peste cineva cu care sa nu te intelegi pe insula, pentru ca toata populatia este vorbitoare de limba engleza. Este cunoscuta ca fiind singura insula din Caraibe unde engleza se vorbeste peste tot. Un alt fapt indedit este ca tara are o populatie majoritar tanara. Aproape 70 la suta dintre locuitori au varsta sub 29 de ani. Si atunci cand sunt multi tineri, distractia si buna dispozitie sunt asigurate. Iar in stilul jamaican asta nu poate sa insemne decat Bob Marley, muzica reggae, romul si alte asemenea placeri si mijloace de deconectare. In afara de asta, natura e superba, iar infrastructura si serviciile sunt pe masura. Jamaica a investit mult in sectorul turismului: soselele sunt impecabile, iar unitatile de cazare acopera toate categoriile, de la categoria standard la cea superioara sau super deluxe.

Argentina

Este supranumita si “Tara celor 6 contenente” datorita diversitatii geografice si culturale. Este o tara care inseamna mai mult decat un catalog turistic, o tara pe care o descoperi si care nu ti se dezvaluie de la inceput. Poti sa vizitezi doar capitala Buenos Aires si sa ti se pare ca un sejur nu e suficient pentru a te bucura si a intelege cu adevarat frumusetile Argentinei. Iar in afara acestui oras te asteapta o lume complexa, cu o istorie fascinanta, cu oameni si peisaje memorabile. Cascada Iguazu este doar una din atractiile turistice populare. Într-o ceremonie organizată pe unul dintre malurile cascadei, Iguazu a devenit una dintre cele șapte minuni ale naturii.

India

India are 22 de limbi oficiale, dar asta e doar unul din lucrurile care te vor impresiona si coplesi. India este o tara a culorilor, a condimentelor si a contractelor. Mumbai, fostul Bombay, este al doilea oras din lume in ceea ce priveste densitatea populatiei. Doar daca vizitezi aces oras te poti pierde intr-o lume scrisa dupa alte reguli decat cele in care ai trait tu si care te poate fascina si atrage iremediabil.

Vei avea ocazia sa intalnesti, plimbandu-te pe stradutele inguste pline de biciclete, de ricse si de motociclete turisti, yoghini, oameni de afaceri, imblanzitori de serpi, cersetori si maimute.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cupola de sticla Cupola de sticla
Galaxyland Galaxyland
Istorie si contemporaneitate sub un singur nume: Barcelona Istorie si contemporaneitate sub un singur nume: Barcelona
4 destinatii de vacanta - Arhitectura impresionanta a oraselor europene 4 destinatii de vacanta - Arhitectura impresionanta a oraselor europene
Albena - secretul succesului sta in diversitate Albena - secretul succesului sta in diversitate
Destinatii alternative de vacanta pentru 1 mai Destinatii alternative de vacanta pentru 1 mai

Vezi mai multe articole