on

Inconjurati-va de realism absolut cu noua bara de sunet HT-A7000 de la Sony pe 7.1.2 canale

20 iulie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

  • Sunet Virtual Surround care te invaluie, cu Vertical Surround Engine si S-Force PRO Front Surround
  • Imbunatatiti experienta audio cu subwoofere optionale si difuzoare in partea din spate
  • Calibrati si adaptati sunetul pentru a se potrivi oricarei incaperi, utilizand functia Sound Field Optimization
  • Bucurati-va de o experienta audio-vizuala captivanta atunci cand bara de sunet este conectata la un televizor BRAVIA cu Acoustic Center Sync

 

Sony extinde gama barelor de sunet si lanseaza modelul flagship HT-A7000, care le permite utilizatorilor sa se bucure de un nou nivel de imersiune si sa traiasca o experienta realista absoluta.

 

Sunet surround suprem

HT-A7000 este o bara de sunet pe 7.1.2 canale si integreaza doua boxe orientate in sus pentru sunet care se propaga deasupra capului, doua tweetere transversale si cinci boxe frontale pentru sunet surround mai puternic, dar si un subwoofer dual incorporat, pentru bass profund. Impreuna cu Vertical Surround Engine si S-Force PRO Front Surround, HT-A7000 creeaza un sunet surround virtual care se propaga peste tot in jurul utilizatorilor, astfel incat acestia sa se poata bucura pe deplin de experienta Dolby Atmos®, DTS:X®.

 

Datorita Vertical Surround Engine de la Sony, HT-A7000 poate propaga sunetul in plan vertical, astfel incat utilizatorii sa-l perceapa ca venind de deasupra capului, fara a fi nevoie de boxe care sa fie montate in tavan. Alaturi de S-Force Pro Front Surround, acesta produce un camp sonor surround, cu sunet care ii invaluie pe utilizatori din ambele parti.

Tehnologie sofisticata a difuzoarelor

HT-A7000 este dotat cu doua difuzoare orientate in plan vertical, care reflecta sunetul ce intra in contact cu tavanul, oferind senzatia ca acesta provine de deasupra ascultatorului. Boxele puternice, alaturi de Vertical Surround Engine, ofera o experienta de sunet si mai imersiva.

 

Tweeterele transversale dispun sunetul intre peretii laterali si extind experienta surround pentru a le oferi utilizatorilor o auditie captivanta care depaseste dimensiunea televizorului. Combinate cu S-Force PRO Front Surround, le ofera utilizatorilor un sunet surround si mai amplu pentru o experienta captivanta.

 

Boxele orientate in plan vertical, subwoofer-ul incorporat si boxele frontale dispun de o unitate X-Balanced intr-o forma dreptunghiulara unica, pentru a maximiza suprafata diafragmei difuzorului, dar si pentru a mari presiunea sunetului pentru un bass mai profund si o claritate vocala mai mare.

Lasati-va captivati de muzica de top, de filme si de experiente de gaming de calitate

Cu HT-A7000, muzica prinde viata intr-un mod inedit. Utilizatorii se pot bucura de o noua modalitate de a asculta melodiile preferate, datorita tehnologiei 360 Reality Audio[1][2], care ofera o experienta cu adevarat imersiva a concertelor live sau a inregistrarilor in studio.  De asemenea, acestia se pot bucura de 360 Reality Audio pe Amazon Music HD, Deezer, nugs.net si TIDAL[3]. Mai mult, utilizatorii pot asculta melodiile preferate asa cum au fost gandite de artisti, datorita High-Resolution Audio, pentru precizie si claritate exceptionala.

 

HT-A7000 dispune de DSEE ExtremeTM, care utilizeaza Edge-AI pentru a permite imbunatatirea in timp real a tuturor fisierelor muzicale digitale comprimate, pentru a restabili sunetul de inalta calitate pierdut in timpul procesului de compresie si a oferi o experienta de auditie mai bogata si mai completa.

 

In ceea ce priveste filmele si jocurile, HT-A7000 creeaza scene vii, pline de culori realiste si de profunzime. Intreaga calitate a imaginii originale este pastrata atunci cand este redata cu ajutorul HT-A7000, astfel incat utilizatorii sa fie complet invaluiti de actiunea filmelor preferate. Jocurile si productiile cinematografice sunt mult mai captivante si mai realiste, deoarece HT-A7000 accepta toate formatele recente, precum 8K HDR, 4K120 si Dolby Vision.

 

Bucurati-va de mai multa profunzime cu un subwoofer optional si difuzoare in partea din spate

Pentru un bass si mai profund, utilizatorii pot adauga un subwoofer wireless optional. Astfel, cel incorporat in HT-A7000 permite gestionarea bass-ului si vocilor, iar subwoofer-ul wireless optional se concentreaza pe sunetele joase. Pentru un bass bogat, utilizatorii pot adauga subwoofer-ul SA-SW5 cu 300W pentru bass profund si bogat, de la un difuzor de 180mm cu radiator pasiv. De asemenea, utilizatorii pot opta pentru subfoofer-ul SA-SW3 cu 200W de la un subwoofer compact bass reflex cu un difuzor de 160mm. Pentru o experienta cinematica si mai intensa, cu sunet care sa vina inclusiv din spate, utilizatorii pot adauga boxele wireless SA-RS3S cu o capacitate totala de 100W, care ofera sunet surround extins si pot fi montate pe perete.

 

Sunet surround perfect pentru orice incapere

HT-A7000 include microfoane incorporate care indeplinesc toate conditiile pentru a oferi le utilizatorilor un sunet surround perfect pentru orice incapere. De asemenea, acestia nu sunt nevoiti sa plaseze boxele precis. Functia Sound Field Optimization masoara in mod inteligent inaltimea si latimea incaperii, precum si pozitia subwoofer-ului optional si a difuzoarelor din partea din spate si optimizeaza sunetul pentru a profita la maximum de configuratia incaperii. HT-A7000 le permite utilizatorilor sa se bucure de Sound Field Optimization cu sau fara boxe optionale si este usor de utilizat – trebuie doar activat din setarile initiale sau din meniul Home.

 

Compatibilitate ideala cu televizoarele Sony

Cand este conectat la un televizor[4] BRAVIA™ cu functia Acoustic Center Sync utilizand cablul din pachet, atat bara de sunet, cat si televizorul devin sursa de sunet centrala in sistemul home cinema. Acest lucru le permite utilizatorilor sa auda dialogul exact din zona in care se afla personajul in imagine. De asemenea, actiunea si sunetul sunt aliniate cu precizie, astfel incat vizionarea devine mult mai imersiva.

 

Cu o interfata de utilizate integrata, setarile barei de sunet apar automat in meniul de setari rapide al televizorelor BRAVIA pentru un control usor al modurilor de sunet, al campului de sunet si al volumului[5].

 

Design fluid Omnidirectional Block

HT-A7000 si boxele optionale au fost proiectate sub conceptul comun Omnidirectional Block, pentru un aspect complet, fluid. Marginile rotunjite si sofisticate incadreaza o singura structura solida care ofera un sunet amplu. Combinatia de texturi a materialelor de calitate face ca HT-A7000 sa se potriveasca foarte bine cu orice stil al camerei de zi. 

 

Bucurati-va de muzica alaturi de intreaga familie

Utilizatorii pot accesa cu usurinta servicii muzicale populare precum Spotify si pot reda albumele si playlist-urile preferate utilizand Chromecast, Spotify Connect™ sau Apple AirPlay 2 pe HT-A7000. De asemenea, acestia pot reda wireless si in timp real de pe smartphone datorita tehnologiei Bluetooth® sau pot utiliza functia Wi-Fi integrata pentru a reda in timp real muzica de pe propriile dispozitive.

 

Control Vocal

Bara de sunet este compatibila cu dispozitivele care dispun de Google Assistant[6] cu Chromecast incorporat si dispozitivele[7][8] compatibile cu Amazon Alexa. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorii este sa adauge bara de sunet HT-A7000 la grupul de difuzoare, utilizand aplicatia Google Home pentru a incepe sa redea muzica, pentru a modifica volumul sau pentru a accesa multe alte functii folosind doar vocea. 

Conectare simpla si rapida

Modelul HT-A7000 este aproape gata de utilizare imediat ce a fost scos din cutie. Utilizatorii trebuie doar sa-l conecteze la priza, sa-l asocieze televizorului utilizand conexiunea HDMI eARC si sa-l porneasca. Cu intrare USB, intrare audio optica si analogica, precum si intrare si iesire HDMI (eARC), si S-CENTER OUT pentru modelele BRAVIA compatibile, utilizatorii dispun de toate conexiunile de care au nevoie pentru a se bucura de o auditie surround de neegalat. 

 

  • Modelul HT-A7000 va avea un pret de aproximativ 6.400 de lei si va fi disponibil incepand cu luna septembrie a acestui an.
  • Boxele wireless pentru pozitionarea in partea din spate, SA-RS3S, vor avea un pret de aproximativ 2.400 de lei si vor fi disponibile incepand cu luna septembrie a acestui an.
  • Subwoofer-ul optional SA-SW5 va avea un pret de aproximativ  3940 de lei si va fi disponibil incepand cu luna septembrie a acestui an.
  • Subwoofer-ul optional SW-SW3 va avea un pret de aproximativ 2460 de lei si va fi disponibil incepand cu luna septembrie a acestui an.

 

 

 

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o companie responsabila pentru divizia Electronics Products & Solutions (EP&S) din cadrul Sony Group. Avand viziunea de a „continua sa ofere Kando si Anshin oamenilor si comunitatilor din intreaga lume, prin dezvoltarea tehnologiei si prin adresarea noilor provocari”, Sony va crea produse si servicii in zone precum home entertainment & sunet, imagistica si dispozitive mobile. 

 

 


[1] Necesita descarcarea aplicației Sony | Music Center. Se pot aplica abonamente la serviciul de muzica online compatibil, termeni, conditii, si pot fi necesare conturi si achitarea de taxe catre terti. Este posibil ca serviciile compatibile sa nu fie disponibile in anumite tari/regiuni. Accesati www.sony.net/360RA/ pentru a verifica compatibilitatea aplicatiei si a serviciului.

[2] Utilizatorul trebuie sa actualizeze firmware-ul la o versiune superioara Ver1.1

[3] Amazon Music HD, Deezer si nugs.net vor fi disponibile prin cea mai recenta actualizare de software. Disponibilitatea variaza in functie de tara

[4] Modul de sincronizare BRAVIA Acoustic Center functionează cu seriile Z9J, A90J, A80J și X95J. Disponibilitatea produsului poate varia in funcție de tara.

[5] Interfata de utilizare integrata functioneaza cu urmatoarele modele: seria Z9J, seria A90J, seria A80J, seria X95J, seria X90J, seria X85J si seria X80J. Disponibilitatea produsului poate varia în functie de tara.

[6] Google, Google Home si toate siglele aferente sunt marci comerciale ale Google LLC. Google Assistant nu este disponibil in toate limbile si tarile/regiunile.

[7] Amazon Alexa si toate siglele aferente sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Amazon Alexa este disponibil in limbile si tări/regiunile selectate.

[8] Utilizatorul trebuie sa actualizeze firmware-ul la o versiune superioara Ver1.1

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Studiu Imobiliarium – 6 din 10 dezvoltatori apreciaza ca preturile locuintelor vor creste in urmatorul an Studiu Imobiliarium – 6 din 10 dezvoltatori apreciaza ca preturile locuintelor vor creste in urmatorul an
Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution Novatik Slate si Novatik Wood – cele mai noi profile din portofoliul Final Distribution
Cine ne va monta panourile solare? - 19 DECEMBRIE 2008 Cine ne va monta panourile solare? - 19 DECEMBRIE 2008
Wienerberger Romania il numeste pe Iulian Mangalagiu in pozitia de Managing Director Wienerberger Romania il numeste pe Iulian Mangalagiu in pozitia de Managing Director
Saint-Gobain lanseaza noua campanie de comunicare: “MISSION TO EARTH” Saint-Gobain lanseaza noua campanie de comunicare: “MISSION TO EARTH”
Pandemia de COVID-19 si ventilatia rezidentiala Pandemia de COVID-19 si ventilatia rezidentiala

Vezi mai multe articole