Masa eleganta pentru living

09 noiembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

De cele mai multe ori masuta pentru living se afla in vecinatatea fotoliilor si canapelelor, de multe ori fiind redusa doar la calitatea ei de “suport” pentru reviste, pahare sau cafeaua pe care o serviti musafirilor. In ultimii ani designerii au transformat
 
Masa Living
aceasta piesa de mobilier, aparent banala, intr-un centru de interes pentru cei care ne viziteaza casa.
 
Dovada sta in oferta bogata de forme, dimensiuni, culori si finisaje, experimentate de-a lungul timpului pentru a impune livingului un stil anume, dar si pentru a oferi o personalitate speciala si chiar optiunea unei conversatii interesante. Se poarta culorile tari si modele ingenios realizate. Daca va doriti o schimbare de decor, masuta pentru living este piesa de mobilier pe care o puteti inlocui usor in orice moment al anului. Masurati spatiul de care dispuneti si incercati sa vizualizezi dimensiunea ideala a mesei pentru livingul dumneavoastra. Pentru un spatiu mai redus indicat ar fi sa optati pentru o masa rotunda sau ovala. Unde nu se pune problema de spatiu aveti la dispozitie foarte multe variante din care sa alegeti modelul potrivit stilului de amenajare deja existent. Intr-o incapere decorata in stil clasic se incadreaza foarte bine o masuta ce respecta macar in lini mari rigorile stilului. Aceasta poate fi din lemn masiv, o combinatie de linii drepte cu linii curbe, intrerupte prin detalii sculptate. Sticla si marmura reprezinta de asemenea optiuni foarte atractive.
 
Combinatia sticla-metal foarte apreciata in anii trecuti creeaza o atmosfera destul de rece, de aceea designerii Bretz au combinat sticla cu finisaje textile, oferind mai multa caldura interiorului. Stilul modern de astazi este o imbinare de elemente extrase din epoci diferite si o provocare la un altfel de confort. Stilul minimalist a primit o fata noua si a fost adaptat, astfel incat sa cuprinda cate putin din fiecare stil de baza. Clasica sau moderna, masuta din living dezvaluie nu doar originalitate, ci si capacitatea de a "colora" un decor in stil propriu.
 

Masa Living Masa Living
Masa Living Masa Living
   

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Despre canapele, cu stil Despre canapele, cu stil
Open space pentru un living confortabil Open space pentru un living confortabil
Cum iti alegi canapeaua? Cum iti alegi canapeaua?
Cum sa alegi canapeaua potrivita pentru living Cum sa alegi canapeaua potrivita pentru living
Living: sfaturi si reguli de amenajare Living: sfaturi si reguli de amenajare
Stil si eleganta pentru biblioteca din living Stil si eleganta pentru biblioteca din living

Vezi mai multe articole