Peste 1000 de nuante de vopsea sub un singur nume

15 iulie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In sfarsit am ajuns si la ultimul articol despre produsele oferite de Atlas-Apla pentru amenajari interioare. Vom vorbi despre materialele pe care le puteti folosi pentru ultimul strat de finisaj al peretilor casei dumneavoastra.
 
Tencuiala decorativa uscata alba, pe baza de ciment, AplaDecoFill, este un amestec de ciment si pe alte componente de inalta calitate, ce contine granule de 3,00 mm ce dau efectul unei finisari deosebite, de scoarta de copac. AplaDecoFill poate fi vopsita cu emulsia acrilica pentru exterior aplacryl, in oricare din cele 18 culori standard sau din 1200 nuante in sistemul aplacolorselect. Se utilizeaza la finisari ale suprafetelor aflate in medii umede sau uscate, la exterior cat si la interior. Poate fi aplicata manual sau folosind o
 
masina de pulverizat. Este o tencuiala naturala si usor de aplicat, fiind necesara doar adaugarea de apa. Materiile prime sunt selectate in concordanta cu inalte standarde de control al calitatii iar proportionarea corecta si omogenitatea amestecului sunt realizate intr-un proces de productie computerizat.
Pe langa faptul ca ofera un aspect decorativ modern produsul are si calitatea de a fi foarte rezistent la umezeala, frig sau caldura extrema. In plus, excelentele caracteristici de liant si de permeabilitate a vaporilor de apa permit substratului sa respire.
 
AplaTencoPlast este o tencuiala elastica pentru exterior si interior, disponibila in trei texturi diferite: Rice, Fine Shell -2 mm si Crust -3 mm, in 20 de culori standard, dar si in alte 177 nuante ce pot fi obtinute cu ajutorul sistemului de colorare aplacolorselect. Cu ea se po finisa suprafete din ciment, mortar, beton, caramida, beton prefabricat, gips-carton, piatra si panouri prefabricate din lemn, precum si termosistemele. AplaTencoPlast se prezinta sub forma de pasta, iar dupa ce este aplicata pe perete rezulta un invelis de cuart si granule de silicati perfect aderent, cu un inalt grad de elasticitate si rezistent la agresivitatea mediului. Are o rezistenta foarte buna la socuri, stres, vibratii sau obiecte abrazive si adera excelent pe suprafetele alcaline. Lucrabilitatea buna, fara a stropi sau a se prelinge da un grad inalt de acoperire si eficienta. Si nu in ultimul rand, rezista la foc si previne extinderea flacarilor, precum si a ciupercilor si mucegaiului. Se usuca intr-o perioada de timp cuprinsa intre 24 si 48 ore, in functie de conditiile de clima si stratul suport. Este indicat sa fie protejat de apa in primele 24 ore dupa punerea in opera.
 
Vopseaua emulsionata pentru interior AplaLux este o vopsea superlavabila, pentru interior, pe baza de dispersii apoase. Se foloseste la protejarea si decorarea suprafetelor din beton, zidarie, gips-carton. Acest produs se aplica usor fara efecte de stropire sau udare, ofera o putere de acoperire mare si adeziune puternica pe suprafata suport fiind in plus rezistent la foc. Are aspect mat si uniform; rezistenta ridicata la spalare si la frecare umeda, dar si rezistenta in timp, fara efect de ingalbenire. Desi la suprafata se usuca in doar o ora, este indicat ca al doilea strat sa se aplice dupa 2 ore sau mai mult, in functie de temperatura si umiditate. AplaLux este disponibila in varianta alba si in alte 20 de culori standard. Nuantarea se mai poate face si cu pastele de colorare cu care se pot obtine peste 1200 de nuante.
 
AplaWoodCare este un email pe baza de apa de calitate excelenta pentru uz interior si exterior. Se caracterizeaza printr-o aderenta excelenta. Nu prezinta efect de ingalbenire odata cu trecerea timpului. Acopera suprafetele de lemn, metal si PVC, dar si peretii. Poate fi folosita, de asemenea, pentru revopsirea suprafetelor mai vechi care au fost acoperite initial cu emailuri pe baza de solvent.
 
AplaPremio este o vopsea premium pe baza de apa, special creata pentru interior, ce imbina o putere de acoperire impresionanta cu un alb absolut impecabil, generand astfel un rezultat perfect si natural. Este pretabila oricarui tip de suprafata interioara cum ar fi: caramida, mortar, beton, gipscarton, BCA sau suprafete tencuite.
 
AplaPremio dovedeste o rezistenta remarcabila la spalari frecvente cu detergenti sau alti agenti de curatare de uz casnic. Caracteristicile si calitatile produsului depasesc cerintele standardelor internationale uzuale pentru vopsele de interior. Produsul are o serie de calitati care dovedesc acest lucru: aspect mat si perfect uniform; putere de acoperire mare; rezistenta ridicata la spalare si frecare umeda; buna lucrabilitate, aplicare usoara fara efecte de stropire sau udare; adeziune puternica pe suprafata suport; rezistenta in timp, fara efect de ingalbenire; rezistenta la foc si previne extinderea flacarilor.
 
AplaChrom este o vopsea lavabila economica de interior pe baza de dispersii apoase, indicata pentru protectia si decorarea suprafetelor din beton, zidarie, gips-carton. Si aceasta prezinta aspect mat si uniform, opacitate mare. Este rezistenta la spalare sau frecare umeda, se aplica usor si nu se ingalbeneste in timp.
 
Dar vopsele de calitate ofera mai multe companii de pe piata romaneasca. Astfel, pentru ca nu dorim sa credeti ca facem reclama unor anumite produse, vom vorbi in urmatoarele articole si despre oferta celorlalte companii. Speram ca la finalul acestei serii de articole sa puteti avea un dosar complet al materialelor pe care le puteti folosi atunci cand va apucati de curatenia generala.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Decorarea peretilor cu placi 3D Decorarea peretilor cu placi 3D
Cateva sfaturi pentru a zugravi singura casa Cateva sfaturi pentru a zugravi singura casa
Placile din rigips – 5 avantaje majore pentru orice locuinta Placile din rigips – 5 avantaje majore pentru orice locuinta
Secretele unei vopsele lavabile de calitate Secretele unei vopsele lavabile de calitate
Amenajarea peretilor: pericolele ascunse din tapet Amenajarea peretilor: pericolele ascunse din tapet
TonCorner – “Croitorii de Culoare” TonCorner – “Croitorii de Culoare”

Vezi mai multe articole