Petrecere in gradina

Pregateste-ti gradina pentru petrecerile in aer liber

14 iulie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In timpul verii, gradina sau terasa casei poate deveni locul perfect pentru serile in familie sau petrecerile cu prietenii. Ai aer curat, miresme placute si un spatiu foarte versatil. Noi  iti oferim cateva idei prin care poti profita la maximum de timpul petrecut in aer liber.

1. Masa cu racitor pentru bauturi

Nimic nu e mai reconfortant vara, in momentele de relaxare, ca o bautura rece. Fie ca e bere, vin, coktail sau limonada, gheata mentine bauturile la temperatura ideala. Daca iti doresti o solutie ingenioasa si practica de a pastra bauturile reci, alege o masa pentru terasa cu racitor incorporat. Poti modifica o masa veche, poti construi una de la zero sau o poti, pur si simplu, cumpara. Aceasta masa trebuie sa aiba in zona centrala un orificiu sau doua de marimea unei jardiniere in care va fi asezata gheata.

2. Foc de tabara in gradina

Construieste un gratar de gradina versatil, ce poate fi folosit si pentru focul de tabara. Acesta poate fi patrat, rotund sau orice alta forma preferi. Toarna ciment pentru a delimita marginea gratarului ce va fi zidita. Aceasta va fi fundatia. Primul rand al zidului, cel din interior, va fi construit din caramda rezistenta la foc. De jur imprejurul sau, spre exterior, vei folosi piatra, de preferat, de forme diverse, deoarece va servi in scopuri decorative. Zona din preajma gratarului construit poate fi amenajata prin presararea pietrisului.

3. Pat suspendat ca platforma pentru observatii astronomice

Daca nu mai folosesti patul suspendat al copiilor, il poti transforma intr-o zona de relaxare etajata, ce poate servi drept mic observator astronomic. Renunta la patul de jos si pastreaza-l doar pe cel de sus, cadrul suport si, bineinteles, scara. Ranforseaza marginea patului cu scanduri de lemn si aprovizioneaza platforma cu toate lucrurile de care ai nevoie intr-o noapte instelata. Poti scoate salteaua pentru a instala in loc perne. Acum te poti relaxa in serile senine, privind cerul, prin telescop sau fara, invelit in paturi calduroase.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

3 idei DIY pentru amenajarea practica a gradinii vara 3 idei DIY pentru amenajarea practica a gradinii vara
Cum combati mucegaiul de zapada Cum combati mucegaiul de zapada
Amenajarea de toamna a gradinii (II) – Sfaturi de plantare a lavandei de la profesionisti Amenajarea de toamna a gradinii (II) – Sfaturi de plantare a lavandei de la profesionisti
Ingrijirea muscatelor Ingrijirea muscatelor
Sfaturi din gradina | Combaterea melcilor cu solutii ecologice Sfaturi din gradina | Combaterea melcilor cu solutii ecologice
Terasa exotica innobileaza si creste valoarea unei case Terasa exotica innobileaza si creste valoarea unei case

Vezi mai multe articole