Politica de confidentialitate. Siguranta datelor personale

Babel Communicatoins („BBL”) respecta intimitatea utilizatorilor siteului www.misiuneacasa.ro si se angajeaza sa le protejeze informatiile de identificare si contact. Acestea vor fi folosite doar in scopul pentru care au fost furnizate si nu vor fi divulgate.

BBL  este o companie responsabila care sustine si promoveaza folosirea e-mailurilor de marketing intr-un mod etic, profesional si legal.

Site-ul www.misiuneacasa.ro functioneaza pe principiul acordului utilizatorului de a primi e-mailuri. Astfel, ca si utilizator inregistrat pe siteul www.misiuneacasa.ro nu vei primi e-mailuri decât in cazul in care esti interesat sa primesti diverse informatii despre subiectele promovate pe acest site, campanii sau promotii publicitare, sondaje, premii si evenimente realizate de BBL impreuna cu partenerii sai. Nu iti vom trimite spamuri, iar in cazul in care vrei sa te dezabonezi, poti face asta printr-un click pe linkul de dezabonare care apare la finalul oricarui e-mail trimis de noi.

In cazul in care primesti e-mailuri de la www.misiuneacasa.ro cu informatii solicitate de tine, insa casuta ta de e-mail marcheaza mesajul primit ca si Spam, acest lucru nu inseamna ca iti trimitem spamuri, ci doar ca mesajul este marcat ca si spam.

Trimiterea Spamurilor este ilegala, dupa cum arata directiva europeana privind "The Privacy and Electronic Communications, 2003" si Legea Nr. 365/2002 privind comertul electronic, in care se reglementeaza trimiterea mesajelor comerciale.

Daca ai primit un e-mail nesolicitat din partea unui cont care seamana cu www.misiuneacasa.ro, anunta-ne prin inaintarea mesajului pe care l-ai primit, inclusiv datele aditionale, la office@s-j.ro. Te rugam sa ne explici situatia pentru a intelege pe deplin de ce mesajul in cauza a fost considerat spam.