Renta pentru varstnici, cu pretul casei

17 septembrie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Batranii care nu au cui lasa locuinta mostenire pot apela la o solutie oferita de Hild, companie lansata ieri pe piata romaneasca.
 
Pentru o casa ce valoreaza 100.000 de euro, un batran de peste 65 de ani poate primi pe loc 18.000 plus o renta viagera lunara de aproximativ 300 de euro.
 
In baza unui contract semnat cu Hild, compania devine proprietarul locuintei, insa batranul poate locui in continuare in casa pana la moarte. Compania isi asuma riscurile devalorizarii casei sau, dimpotriva, va castiga din cresterea pretului locuintei. Pachetul cu care reprezentantii Hild incearca sa-si atraga clientii contine o serie de evenimente de socializare organizate special pentru pensionari. In plus, Hild a semnat deja o serie de parteneriate cu anumite companii, prin care batranii obtin reduceri - de exemplu cu BRD sau Sensiblu.
 
In cazul in care compania da faliment sau nu rezista pe piata, fostul proprietar isi va primi locuint a inapoi, a explicat consultantul companiei in Romania, Bogdan Baltazar.
 
„Am institutionalizat un concept mai vechi in Romania, in care pensionarul alegea sa ceara ajutorul financiar unei rude in schimbul locuintei sale. Romanii sunt bogati in proprietati si saraci in cash“, a declarat Geoff Woolley, presedinte al Consiliului Director si membru cofondator.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Profituri de pana la 40% din revanzarea locuintelor Profituri de pana la 40% din revanzarea locuintelor
Cele mai bune solutii pentru reducerea ratei la casa Cele mai bune solutii pentru reducerea ratei la casa
strazi strazi
Chiriasii vor putea cumpara casele ANL Chiriasii vor putea cumpara casele ANL
Casele chiriasilor de lux, la licitatie Casele chiriasilor de lux, la licitatie
Ce se mai cauta pe piata locuintelor noi: Preturi mici, zone semi-centrale si acces la transport - 28 mai 2010 Ce se mai cauta pe piata locuintelor noi: Preturi mici, zone semi-centrale si acces la transport - 28 mai 2010

Vezi mai multe articole