Bosch a testat public calitatea electrocasnicelor sale

14 mai, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Poti sa vorbesti despre calitate, sau poti sa o dovedesti. La finalul lunii aprilie, Bosch a optat pentru cea de-a doua varianta si a prezentat dovada calitatii produselor sale in actiunea „Tehnologie perfecta pentru calitate 100%”. Testarea electrocasnicelor Bosch a avut loc in cadrul Eurocucina 2012, cel mai mare targ international pentru mobilier de bucatarie, care s-a tinut la Milano. Specialistii Bosch Electrocasnice s-au intrebat „Ce mod mai bun de a demonstra calitatea produselor Bosch decat plasandu-le intr-o unitate de testare pentru a fi critic analizate de clienti?”. Astfel, a luat nastere ideea centrului de testare Bosch de la Targul Eurocucina, in cadrul caruia s-au testat mai multe produse electrocasnice precum masinile de spalat vase, plitele pe gaz si cuptoarele.
 
Bosch isi dovedeste performanta
Datorita tehnologiei cu Zeolith® , masinile de spalat vase de la Bosch fac sa straluceasca orice vesela, chiar daca consuma doar 6 litri de apa (cantitate masurata per ciclu de spalare la programul standard Eco 50) si protejeaza mediul si buzunarul clientului. Specialistii Bosch au vrut insa sa demonstreze, in cadrul laboratorului de testare amplasat in mijlocul clientilor sai, adevarul acestor informatii. Astfel, la standul A06 din hala 9, Bosch a supus masinile sale de spalat vase unui test realizat direct in laboratorul de testare a calitatii. Aparatele Bosch au aratat lumii intregi ce pot sa faca – atat din punct de vedere tehnologic, cat si al consumului. Bosch a amenajat trei astfel de laboratoare de testare la stand. Astfel, masinile de spalat vase, plitele pe gaz si cuptoarele Bosch si-au reconfirmat eficienta, calitatea materialelor, durabilitatea acestora in testele de rezistenta, functionalitatea si atractivitatea din punct de vedere estetic.
 
Inovatii Bosch care au schimbat lumea bucatariei
„Realizarea unor electrocasnice cu valoare adaugata reala dovedita reprezinta insasi esenta misiunii marcii Bosch,” afirma specialistii Bosch. „Pentru a mentine acest standard si chiar a aduce imbunatatiri, investim sume semnificative in dezvoltarea de noi tehnologii”. Acest interes pentru inovare este oglindit de cifre – Bosch a inregistrat pana in prezent 77.000 de patente. Printre inventiile care au facut produsele Bosch celebre se numara sistemele AquaSensor pentru masinile de spalat vase, care detecteaza gradul de murdarie pentru obtinerea unei vesele perfect curate; AquaStop, sistemul de siguranta 100% impotriva inundatiilor; tehnologia de uscare Zeolith®, care asigura uscarea optima a vaselor, cu un consum minim de energie electrica. Mai mult, pentru cuptoarele Bosch, concernul german a inventat sistemul de autocuratare EcoClean; aparatele frigorifice asigura de doua ori mai multa prospetime alimentelor cu ajutorul sertarelor VitaFresh si HydroFresh, iar plitele vitroceramice FlexInduction reprezinta o inovatie ce confera flexibiltate desavarsita in utilizare. Bosch investeste 45% din bugetul alocat cercetarii si dezvoltarii pentru crearea de tehnologii durabile.
 
Pentru mai multe informatii, accesati site-ul bosch-home.ro
 
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Razboi romano-bulgar la randamente imobiliare Razboi romano-bulgar la randamente imobiliare
Apa va fi mai scumpa, deoarece bucurestenii vor suporta si reparatiile instalatiilor Apa va fi mai scumpa, deoarece bucurestenii vor suporta si reparatiile instalatiilor
Nu ne permitem case mai mari Nu ne permitem case mai mari
Casele chiriasilor de lux, la licitatie Casele chiriasilor de lux, la licitatie
Cum sa ne amenajam gradina Cum sa ne amenajam gradina
RE/MAX Romania: Preturile imobilelor vor creste cu pana la 10% pana la finalul anului RE/MAX Romania: Preturile imobilelor vor creste cu pana la 10% pana la finalul anului

Vezi mai multe articole