Caldura de proba, in Bucuresti

17 octombrie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Locuintele bucurestenilor urmau sa fie incalzite "de proba", in noaptea de lui spre marti, potrivit unui comunicat al municipalitatii Capitalei, care precizeaza ca nu sunt intrunite conditiile "meteo si legale" pentru reluarea furnizarii agentului termic in oras. "RADET nu incepe furnizarea agentului termic (...) Din aceasta seara (noaptea de luni spre marti - n. red.), RADET va efectua numai probele tehnologice pentru incalzirea apartamentelor", precizeaza Primaria Capitalei in comunicatul de presa. Potrivit legii, mai precizeaza comunicatul municipal, energia termica va fi distribuita in regim permanent numai dupa inregistrarea, pe o perioada de trei zile consecutiv, a unor temperaturi exterioare sub 10 grade Celsius.
RADET furnizeaza caldura si apa calda in peste 600.000 de apartamente din Capitala, avand contracte cu peste opt mii de asociatii de locatari.
 
Sursa: Gandul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cele mai ieftine apartamente din Capitala Cele mai ieftine apartamente din Capitala
Garsoniera de 15.000 de euro in Egipt Garsoniera de 15.000 de euro in Egipt
Creditul ipotecar, acum cu un avans de 50% Creditul ipotecar, acum cu un avans de 50%
Casa "gri de criza" - casa fara finisaje Casa "gri de criza" - casa fara finisaje
Culori pastelate combinate cu nuante intense trend in amenajarea interioarelor Culori pastelate combinate cu nuante intense trend in amenajarea interioarelor
Intermediarii scumpesc gazele Intermediarii scumpesc gazele

Vezi mai multe articole