on

Ceresit CM 11 PLUS - Editie Limitata

11 septembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Adezivul pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 11 PLUS respecta cele mai inalte standarde de calitate europene pentru garantia unei lucrari durabile. Adezivul Ceresit CM 11 PLUS prezinta lucrabilitate excelenta, are alunecare redusa, rezistenta la inghet. In plus, este ideal pentru lucrari la interior si exterior, precum si pentru placile portelanate la interior.

Produs acum in Editie Limitata, incepand din septembrie, Ceresit CM 11 PLUS surprinde mesterii cu un CADOU garantat pentru casa lor: Pentru fiecare 3 saci de adeziv pentru gresie si faianta cumparati, primesti pe loc un detergent Pur pentru spalat vase.

In plus, daca esti inscris in programul Super Meserias Ceresit, ai inca un motiv sa alegi adezivul Ceresit. Codurile din interiorul sacilor de Ceresit CM 11 PLUS participanti la promotie, valoreaza dublu in programul Super Meserias.

Toamna aceasta, cine lucreaza cu Ceresit CM 11 PLUS are numai de castigat. Profita si tu de noua promotie in editie limitata!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cumperi 3 produse Moment si primesti inapoi 5 lei! Cumperi 3 produse Moment si primesti inapoi 5 lei!
Vino la Praktiker si profita de reduceri la mii de produse de sezon Vino la Praktiker si profita de reduceri la mii de produse de sezon
Gaseste sacii cu aur de la Ceresit! Gaseste sacii cu aur de la Ceresit!
Ceresit STOP Umiditatii iti aduce promotiile primaverii Ceresit STOP Umiditatii iti aduce promotiile primaverii
Castiga premii cu noul  absorbant de umiditate Ceresit AERO 360° Castiga premii cu noul absorbant de umiditate Ceresit AERO 360°
Premii de peste 600.000 lei pentru toti clientii Praktiker Premii de peste 600.000 lei pentru toti clientii Praktiker

Vezi mai multe articole