Promotie Moment - Lipesteorice.ro

Norocul vine la Moment

04 aprilie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Uita de gauritul peretilor si de zgomotele infernale ale bormasinii. Acum ai un motiv in plus sa te bucuri de calitatile gamei de adezivi Moment pentru ca, in perioada 1 aprilie – 30 iunie 2013 lipesti, repari sau decorezi fara efort si castigi premii.

Ai lipici la premii
Cumpara oricare dintre produsele Moment, trimite codul unic prin SMS la 1778, numar cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange si Cosmote, sau inscrie-l pe www.lipesteorice.ro si participi automat la tragerea la sorti.

In fiecare zi te bucuri de calitatile adezivilor performanti de la Moment si tot in fiecare zi poti sa castigi un compresor auto, o tigaie wok Tefal, o minge de fotbal sau produse Moment. Saptamanal poti castiga o tableta Prestigio Multipad si iti tinem pumnii pentru marele premiu, deoarece, cu un singur produs Moment, poti castiga  zece minute de cumparturi gratuite intr-un magazin de bricolaj.
Daca vrei sa afli mai multe despre promotie sau despre produsele Moment intra pe pagina de Facebook www.facebook.com/LipesteOrice.ro

Despre adezivii din gama Moment
Adezivii de montaj Moment sunt produse pentru lipit, asamblare sau reparatie pe diferite substraturi, eliminand necesitatea fixarilor mecanice.
Produsele Moment sunt dezvoltate pentru nevoile utilizatorilor profesionisti sau amatori. ofera durabilitate maxima, rezistenta la temperaturi extreme si lipire instantanee, eliminand astfel nevoia sustinerii externe pe durata procesului de uscare.

Profita de Moment si poti castiga premii in fiecare zi!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cladiri din BCA - structuri in cadre sau pereti din zidarie portanta? Cladiri din BCA - structuri in cadre sau pereti din zidarie portanta?
Radioactivitatea în construcții: periculoasă sau nu? Radioactivitatea în construcții: periculoasă sau nu?
Tot ce ar trebui sa stii despre BCA Tot ce ar trebui sa stii despre BCA
BCA-ul, un material de constructii care tine cu mediul inconjurator BCA-ul, un material de constructii care tine cu mediul inconjurator
Alege corect polistirenul pentru termoizolarea acoperisului Alege corect polistirenul pentru termoizolarea acoperisului
Zidaria din BCA – solutie economica, ecologica si sustenabila Zidaria din BCA – solutie economica, ecologica si sustenabila

Vezi mai multe articole