Plante care purifica aerul, alegerea optima pentru locuinte

19 septembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In luna septembrie, cand concediile se termina si orasele se aglomereaza cu masini, magazinele Hornbach vor expune o categorie speciala de plante – cele care purifica aerul, avand capacitatea de a elimina pana la 87% din cantitatea de toxine din camera in care sunt amplasate.

Plante care purifica aerul: Crinul pacii (Spathiphyllum wallisii), Zamioculcas zamiifolia, Feriga de camera (Nephrolepis exaltata), Calathea veitchiana si Dracaena 

Principalele plante care se vor regasi in expozitia pregatita de Hornbach sunt Crinul pacii, Zamioculcas, Feriga de camera, Calathea si Dracaena. Toate acestea prefera locurile luminoase, dar nu contactul direct cu soarele, ceea ce le face foarte usor de ingrijit.

”Romanii sunt interesati de astfel de plante, atat pentru efectele lor benefice, cat si pentru aspectul exotic pe care il pot aduce in locuinte, motiv pentru care ne-am gandit sa le venim in intampinare cu o expozitie completa, in care sa se regaseasca multiple exemplare, mai mult sau mai putin cunoscute”, a mai spus Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

In ceea ce priveste proprietatile de purificare ale acestor plante, fiecare se deosebeste in felul sau. Dracaena, spre exemplu, absoarbe benzenul din substantele volatile din vopseluri, lacuri si adezivi din atmosfera, feriga contribuie la sporirea umiditatii din aer, iar Crinul pacii absoarbe noxele din aer si diminueaza efectele nocive ale fumului de tigara.

La expozitia pregatita de Hornbach regasiti plante care purifica aerul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Leasingul imobiliar are regim de inaltime limitat Leasingul imobiliar are regim de inaltime limitat
Preturi Preturi
La munte se lucreaza la peste 1.000 de case La munte se lucreaza la peste 1.000 de case
Productia de energie electrica in Romania - cat de multa energie verde se produce in prezent? Productia de energie electrica in Romania - cat de multa energie verde se produce in prezent?
In 2010, o vila in Bucuresti este mai ieftina cu 300.000 de euro fata de 2008 In 2010, o vila in Bucuresti este mai ieftina cu 300.000 de euro fata de 2008
IKEA recheama stalpii pentru sistemul de depozitare ELVARLI ca masura de precautie IKEA recheama stalpii pentru sistemul de depozitare ELVARLI ca masura de precautie

Vezi mai multe articole